Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Nije, pral sam ga. 🙂
Al je bila noć pa nisam slikal.
Al je bila noć pa nisam slikal.
Evo dizne riješene bio slabi pritisak i to je podešeno , na koliko zategnem šarafe m8 na dizni ključ je u newtwton metrima i kgs ?Dize najbolje na aparat, i probati ih kak rade na hladno i na toplo.
Klavijaturu mjenjaš samo ako je osovina poderana. Ove nove su ..... smeče
Skineš klavijaturu i obrusiš udubljenja. Ako su klackalice metalne savineš ih, a ako su ljevane ostavi kak je jer buš ih strgal na hladno, jedino ako imaš s čim zgrijati.
Takav "ključ" sam ugradio u partnerovu 539 pred jedno 30tak godina............... BRAVA PALJENJA S RUČICOM URSUS C-330 24V 100 AMP
.............
S novim ili starim popustenim plocicama na 2.5 kila.Evo dizne riješene bio slabi pritisak i to je podešeno , na koliko zategnem šarafe m8 na dizni ključ je u newtwton metrima i kgs ?
Da, ali Fadipovu.Takav "ključ" sam ugradio u partnerovu 539 pred jedno 30tak godina.
Kupio je u lokalnoj poljo trgovini, vjerojatno je ista kao i ova sa linka. Međutim cijena nije ista, a otac nije htio čekat da 2 dođu za cijenu jedne. Ah, ah, njegovi novci.S novim ili starim popustenim plocicama na 2.5 kila.
Da, ali Fadipovu.
Ova s linka da je ugrađena pred tri godine ko zna jel bi današnji dan dočekala.
I na mojoj raketi je isto takva brava. Radi bez problema već 4 godine, a prije toga neznam kol'ko jer nisam bio vlasnik.I završna slika te nosač instrument table o kojem sam govorio:
Čista voda izvorska, Za savladati takvu mašinu treba bistra glava.
Oprosti na neumjesnoj primjedbiNije pa to su dijelovi za gornju šasiju🙂👍💪🍻🍺delam celi dan na prikolici.
I to kaj veliš, ja sam na soku od višnje kad sam na raketi. 🙂Čista voda izvorska, Za savladati takvu mašinu treba bistra glava.
Tak nekak😉za sad ide sve po planu, a najviše od svega bu mi žal kaj ju nebum mogel registrirat.Oprosti na neumjesnoj primjedbi. To znači da je konačno krenulo i da sad nema zaustavljanja?