Probajte dadolijati ulje za početakHm , valjda je ulje nasuto jer je od mehaničara pumpa išla bošisti i nazad
U regulator je ubačen neki nov element (zvijezda ili kako li se već zove da ne lupam gluposti pošto neznam )
Nemože pumpa biti nariktana na preveliki tlak, diza joj dođe kao sigurnjak.ako su ulošci(dizne) nariktane na manji tlak od kako je nariktan na pvp-u,pa sad možda daje malo previše goriva u cilindar i ne sagorijeva kako treba,to je bilo i meni na 539 nakon izmjena uložaka i riktanja tlaka nema takve reakcije
@Savoris reci kolegi neka uloži 200kn i kupi auspuh i nastavak grane prema gore i nebude nikome više dimila nazad.(šala)giggle):
Ako vozi na loživo ulje(ložu) malo više peče za oči zbog velikog udjela sumpora u njoj,i ako su ulošci(dizne) nariktane na manji tlak od kako je nariktan na pvp-u,pa sad možda daje malo previše goriva u cilindar i ne sagorijeva kako treba,to je bilo i meni na 539 nakon izmjena uložaka i riktanja tlaka nema takve reakcije,i kad smo ga počastili sa eurodieselom milina,zdravi dim i miris.
Uh , nisam ni ja neki stručnjak ali ti debelo ne razumiješ rad PVP , ona nigdje ne pušta osim na diznu kako reče muhaničar dizna dođe kao sigurnjak
Uništil si šarafe :icon_axe::icon_axe::icon_axe:Izvađeni su šerafi, nema kaj rolcange nemru otpustiti
Vanjski navoj je finiji, a unutarnji skroz običan navoj tak da sam uzel obične šerafe 8.8 M12x4 i stavil.