Nije istina. Ja nemam IMT ali mi treba struja za kalač… 😉Ak kalaš izvadi kontakt,kaj će ti. Moreš i akumulator zvaditi van🤣.
Moj 549 ima ručnu normalnu na potezanje među nogama, no ona samo poteže nožnu pa smo na istom. 560 mi ima pravu s oblogom unutra.540,542,560 već imaju ručnu ko normalni traktori..
Oprosti, nisam zapamtio gdje si ti kolegama, vlasnicima IMT 533 i 539 traktora, ukazao da neki od njih koriste krivu snagu žarulja za svoje stop svjetlo. Možeš li, molim te, ponoviti taj tvoj savjet, jer onda su definitivno moji navodi puke pizdarije.Odavna je ovaj forum izgubio svoju svrhu, samo eto narodu valjda merak čitat pizdarije 👎🏻
Rado, ali su neke rasprave kao u lošoj krčmi punoj pijanaca, koji jako mudruju, a tako malo struke poznaju.Joj daj plus smiri dozivljaj...
Zna se na koga sam mislio
Ne sramim se svojeg znanja.Jbg nisu svi kvalificirani kao ti.
Brzina kretanja traktora me muči, znaš zbog one tablice za izračun dizni i protoka. Skužio sam da je na 1600 okretaja motora broj okretaja na kardanu 540. Mislim skužio... Pročitao u priručnikuDa li te muči brzina kretanja traktora ili brzina okretaja na kardanu?
Veli se da na mladima svijet ostaje. A kak delam u školi mogu reći sam Bože pomozi, naj...i smo. Makar bude i pokoji dobar majstor, ali mali je to postotak.Mislim da je tu najbolje začkometi dok mi neki za mene dećeci objašnjavaju kak su išli v školu. Nadam se samo da bum skupa s Muhom i Plusom doživel te tehničke savršenosti tih mladih umova.
E sad mi jasnije puno za brzinu, sva sreća pa mi sat još radi.Brzina ti se očitava na obrtomjeru, rimski brojevi na onim crveno bijelim crtama znače u kojoj si brzini,a kazaljka ovisno o broju okretaja pokazuje brzinu. Ovo je od 549 deset nrzina View attachment 45962
Mali je zaradil velkogaŠto točno mali pomaže? Molim te prosvijetli me jer ne vidim.