I sam gledam udaljit se od tih par svetih tema, u kojima se veliča kult prema tom nekom stroju ili proizvodu.Ne moraš odustati. Ionak više ne bum pisal niš u ovoj temi...
ZJ, jesi li ikad vozil vojni tam 110 ili 150? Imaju dva stupnja ručne koćnice . Za tvoju informaciju na drugom stupnju svijetli stop. I to je promašeno rješenje ?Rasprava je o problemu kaj stalno "gori" štop svjetlo i kak riješiti problem. Rješenje nisu slabe žarulje na traktoru jer to ne rješava problem stalnog aktiviranja štop šaltera.
Napisal sam nekoliko mogućih dobrih rješenja kak popraviti nedostatke koje tvornica nije 30+ godina riješila.
Nikoga ne tjeram da nekaj prepravi, pogotovo ak ne zna. Ako zna a nije jasno, bude pital...
Većinom ljudi koji koriste kalač ili vitlo koriste ručnu da ih traktor ne pregazi. Vjerojatno sam i ja onda debil što stegnem ručnu dok radim na mjestu, ali ja mogu isključiti štop svjetla.Nikak mi nejde v glavu kaj ste se prijeli te ručne i štop svjetla na fergiću. Koji debil bu ostavil 2 vure delati traktor pod ručnom . A dok skopčaš priključak ili si otpreš lesu zdžala bu i najgora kineska plastika
Ja sam hodao u školu da znam riješiti stvari na pametniji način.Ak kalaš izvadi kontakt,kaj će ti. Moreš i akumulator zvaditi van🤣.
A ako mi sajla povuče vitlo iz zemlje dok sam na nezgodnom terenu? Tko će zaustaviti traktor? Imao sam takvih događaja nažalost i da nije bilo ručne pregazio bi me traktor.Jocc a dok vitlaš badava ti 4 ručne ak ne ukopaš vitlo
Eto, vlasnici sami potvrđuju. Al ja nemam taj traktor pa nesmem reći da mi se tak neš ne sviđa, jer su odma uvrede.Meni se jedanput rastopila svijetla kad sam pili drva na traktorski cirkular. Sljedeći dan sam podmetnul cepanjicu pod kotač