Pozz, znaci cim dam kontakt automatski se pali desni zmigavacProbajmo sad razgovarati, može?
Koji potrošači, ili svjetla su uključeni, a žmigavci nisu, pa ti žmigavac svijetli?
Pozdrav i tebi, želim da ti pomognem ali moramo razgovarati, drukčije ne bude išlo.Pozz, znaci cim dam kontakt automatski se pali desni zmigavac
Daj i ti malo sačekaj ako može, ili ti več unaprijed sve znaš, ja još neznam ništa. Nemojmo lupati gluposti, budimo ozbiljni, molim Vas sve.Je cekaj...upali ti se zmigavac na kontakt bez da okrenes salter?
Kaj lupam gluposti...pa nije tak na pocetku opisal...svi smo shvatili da.mu svijetli zmigavac dok ga upali...da ne blinka...zato smo mu govorili za masu...al sad ispada drugacije...Daj i ti malo sačekaj ako može, ili ti več unaprijed sve znaš, ja još neznam ništa. Nemojmo lupati gluposti, budimo ozbiljni, molim Vas sve.
Ma nista, samo znaci kontakt i odma se upaliPozdrav i tebi, želim da ti pomognem ali moramo razgovarati, drukčije ne bude išlo.
Dakle nemaš upaljeno niti jedno svjetlo, nije ni stegnuta kočnica da bi svijetlilo štop svjetlo. Samo si dao kontakt i žmigavac svijetli.
Budem ako bude sujelovao u razgovoru, ne ljuti se i smiri se molim te.Kaj lupam gluposti...pa nije tak na pocetku opisal...svi smo shvatili da.mu svijetli zmigavac dok ga upali...da ne blinka...zato smo mu govorili za masu...al sad ispada drugacije...
Al evo preustam ti slucaj...rijesi covjeku problem...
Nastavljamo za par sekundi...Ma nista, samo znaci kontakt i odma se upali
Daj odgovor da li ti jednako prigušeno svijetle oba dva desna žmigavca, ubrzaj malo s odgovorima, molim te.LP, imam pitanje vezano za zmigavce na traktoru imt 533, naime lijevi zmigavac radi normalno dok desni stalno svjetli bez da ukljucim prekidac u desno, u cemu bi mogo biti problem mozda automat ili nesto drugo, hvala
Da jednako, a lijevi je poceo kako se to desilo 2-3 sec ubrzano zmiga i onda normalnoDaj odgovor da li ti jednako prigušeno svijetle oba dva desna žmigavca, ubrzaj malo s odgovorima, molim te.