A kaj će ti to? Rotirka treba samo ako voziš nekaj šire od 2,5m.Dobra večer .
Imamo doma imt 533, da li se na njega može ugraditi žuta rotirka i kako?
A kaj će ti to? Rotirka treba samo ako voziš nekaj šire od 2,5m.Dobra večer .
Imamo doma imt 533, da li se na njega može ugraditi žuta rotirka i kako?
ima jedan u oglasniku, imt 533, na njuškalu, pa pogledaj.....
na svakom diferencijalu bi trebo biti semeringja sa svojim imt-om 539 imam problema sa koćnicama svaki put izvadim doboš i oćistim i vratim i koći i uvjek se ponovno nakupi ulja pa me zanima kako je dospjelo u doboš dali ima kakav semering kod diferencijala
na svakom diferencijalu bi trebo biti semering
Hoću prepraviti auspuh da ide u zrak , mislim samo staroga koji ide ispod odrezati na odgovarajuću dužinu pa me zanima zna ko koliko košta ona lula koja se našrafi na tri šrafa na ispušnu granu pa se onda na nju natakne auspuh... Pretpostavljam da bi to trebalo sve pasati ko sveder v žep , jedino ak se ne varam... ne bi mi bilo drago da moram kupovati cijeli novi auspuh za gore.
Koljeno ti košta nekih 150 kn, ovo staro što vodi ispod traktora odpustiš, ona 3 šerafa i to izbaciš van, zatim kupiš koljeno, prišerafiš ga gore, ali, vjerojatno ti nebude stari lonac pasal gore, tanak mu je ulaz, a na koljenu je deblji izlaz, pa se to mora prepraviti.
Ja sam registriral 540 bez kabine, bez zaštitnog luka i bez retrovizora, nitko nije ništ prigovaral, traktor je 1977. god.
Samo je bitno da brojevi štimaju i da je tehnički ispravan.