vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Baš sam ponosan na vas , mogli ste i mene zvati ..nema prae fešte bez popa
vaš velečasni
vaš velečasni
Bogo mi za te pare koliko ste izjeli i ispili vas 30-torica ste mogli i stupe za čitavu ulicu zakopati pa bi uličnu rasvjetu imaliNa 533 sam prije par godina mijenjao instalaciju i bilo nas je oko 30. Nekolicina je pekla prase na ražnju, neki su vodili računa o piću, neki pričali viceve, a dvojica su boga mi radili. Do večeri sve šljakalo tako da nije bilo potrebe paliti električnu rasvjetu.
Puknuti, idemo? Nama teren i terenski posel nije stran, radili smo skupa.Sada treba popraviti instalacije na 2 traktora i postaviti na jednu prikolicu tako da ću trebati više ljudi, a možda i veću pečenku.
Može odraditi i ekipa sa foruma uz mezu i piće bez plaćanja usluge.
I onda okreneš semering, medved jedan :icon_axe::icon_axe:Fala Muha, ali kaj je onda kad sa mazalicom filaš glavčinu, zar se nebu semering razletio onda od pritiska?. Ja podmazujem dok mast ne izađe van otraga...
Zato kaj kad je skroz puno masti oko i na ležaju stvara se otpor i ležaj se grije i ode.
Probaj otvorit novi ležaj pa ti bu jasnije,niti jedan zatvoreni ležaj di su kuglice ili valjci nisu nakrcani s masti do kraja nego oko 50% od od ukupnog slobodnog
prostora.
Mikronski sloj masti na kuglici i je dovoljan da nema velikog trenja i otpora dok velika količina i ako prostor nema zraka nego je sve napunjeno do kraja javlja se tlak i otpor i naravno zagrijavanje.