• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Antonio1996

Aktivni član
Tu od
19 Pro 2020
Poruka
107
Pozdrav,imam jedno pitanje pošto mi na IMT 539 malo kapa antifriz kod čepa iz bloga kako ga je najbezbolnije promjeniti taj čep odnosno čime ga izbiti i staviti novi ćep?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
Šerafcigerom ga po rubu trkneš unutra i kad se zakosi izvadiš ga kliještima van.
Očistiš dosjed, staviš malo diht mase i nekim fi komadom ulupaš novog unutra.

bangaham

Član
Tu od
2 Lis 2023
Poruka
32
Jedno pitanje, na radilici je semering napravio dva dosta duboka udubljenja, dobro se nokat zakači dok se prolazi. E sad mene zanima dok budem radio generalku, jel se to može popraviti nekako ili budem morao tražiti "novu" radilicu?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
Pa 539 ima sa jedne strane mjesto za remenicu (tu brtvi semering na remenici) a sa druge strane ima dva kanala tvornički po kojima klizi špaga.

bangaham

Član
Tu od
2 Lis 2023
Poruka
32
Iza na onome kod zamajca. Ja kak sam ga nabavio nisam dirao al je dosta ulje kapalo, pa sam išao mjenjat, bila je ta grafitna špaga, pa sam stavio semering (Dalmik) jer nije bilo špage tu lokalno a hitno je bilo, nije trajao niti par dana dok nije počelo kapat, pretpostavljam da semering taman upada u te faljce pa zato slabo dihta, nije sad da curi ko prije ali i dalje kaplje. Kaj je onda jedina opcija nabavit špagu pa staviti?

filiprap

Novi član
Tu od
9 Lip 2019
Poruka
28
Bok, bok, spajao sam jučer zrak na svom 539 jer kad sam ga kupio prijašnji gazda je skinuo bocu i crijeva i sve to jer mu kaže smetalo za noge,ja sam to spojio i pritisak zraka u boci je jedva 3bara, kad dođe negdje na 2.5bara na kihavcu na dnu gdje je onaj vijak i gumica i podloška tad krene probijat, da li da zamjenim tu gumicu ili šta da radim? Hvala unaprijed

Najnoviji postovi

Na vrh