Ivanz eto te kao kakvo djete,da skidas glavu iz radoznalosti.
na njemu imam sitan problemčić........zato sam i razmišljao skinuti
kada dođem s traktorom na uzbrdicu, počne mi pušiti negdje, al neznam gdje, prvo sam pomislio na brtvu glave, al nebaca ništa u vodu.........pa sam gledao da dizna necuri negdje, jer malo je slinila oko povrata, al to je rješeno, pa je izgledalo da kapi goriva padaju na auspuh, i tako se puši.......sada još ostaju poklopci od kompresionog prostora, da ih pregledam, možda tamo puši.......i kao da imam mali gubitak snage.....
a to se sve dogodilo, u malčiranju, jer kada sam kupio traktor, sva crijeva vode su bila nova, osim jednog........i baš to je puklo, jer je bilo staro 100 godina.......ono što ide sa hladnjaka, gore kod rezervoara...........i stao sam s traktorom i ugasio ga, jer antifriz je dosta curio.......i kada se ohladio, sipao sam tople vode i zamjenio crijevo, te nastavio dalje raditi........i osjetio sam manji gubitak snage........al nije dimio ništa.......nego poslije, u oranju je taj dim počeo dolaziti........orem po ravnom nema dima, dođe manja uzbrdica i počne dimit.......i čak i malo više dimi na auspuh nego inače.......(prije nije skoro ništa dimio)
sada neznam što da napravim više......mislim da je najbolje skinuti glavu, ako netko drugi nema nekakav prijedlog......jer sezona poslova kreće za nešto više od mjesec dana.........