Hahahaaa
Pa da zvuči čudno ali tako je...
E sad dal je presudilo pre-redovno Mijenjanje ulja i filtera
Termostat i antifriz
Ili pak kvaliteta jel ipak je on prva serija 80 godina....
Ali opet npr.
Ventili su samo jednom podešavani
Pumpa i dizne također samo jednom bile na provjeri
A mogao si s Tomom Vinkovićem brat kukuruzMoj je 533 bio savrsen dok nije tornado 40 stigo u dvoriste, 3.sezone posla pod beracem, turaza gas posto nema obrataja na kardanu za manje, i za te 3 sezone je motor poceo slinit i pusit na sipku, 3600 sati ima sad, i jos 1000 ak pozivi gladi bradu bez obzira sta se sve odrzava na vrijeme.
77g
Davno sam slagal jednog 533 motor generalno. Nakon toga je prodan i godinama bral kukuruzu s jednorednim beračem (neznam, ali mislim da je bil SIP).Moj je 533 bio savrsen dok nije tornado 40 stigo u dvoriste, 3.sezone posla pod beracem, turaza gas posto nema obrataja na kardanu za manje, i za te 3 sezone je motor poceo slinit i pusit na sipku, 3600 sati ima sad, i jos 1000 ak pozivi gladi bradu bez obzira sta se sve odrzava na vrijeme.
77g
1700-1800 jel je berac bio spor duplo nego dadin, to sam vidio kod njega prvi puta da imamo iste berace koji nisu zapravo isti i pred par godina sam ga ubrazavao na 2 tocke i sad radi ko sat.Ček, ček..pa on postiže 540 pri oko 1500 o/min motora.
Pa nisi ga trebal vrtiti iznad toga.
Niže nema mjesta jer je staklo preblizu. I ovak bu služilo svrsi. Povrh toga mogli bi ljudi govoriti da ide onaj kaj ima kantu jupola ispred šofer šajbe i to još u plavoj boji. Bitno je i ne uklopiti se u masu nego biti svoj i drugačiji.Ja bih maknuo tih pola metra cijevi!