• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,937
Malo mu je veliki (za oko) taj od Zetora. Sjel mu je gore ko kanta Jupola... , ali za silu ....
Nadam se da bu dobro radil, a ako nebu, jebi ga, kriv sam.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,937
Tak je, i skineš šoferku da ti ne zadeva filter u nju.
Možda grešim ali mislim da bi bilo na knap.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,821
Sad fali Inox cev varena flux žicom od titana sa daškom vilina praha (prdeža), 3 grama cinka i zalotat drotom, onda to sve skiniti dolje i staviti filter zraka od golfa dvojke.

Ali treba i otvoren auspuh, strejt pipe, mada sad su popularni i gejpajpovi, ovo - ono cev i to, pa treba i duvalica bit dobra da može lepo cockat vazduh i bolje ga akumulirati preko pečurki ušlajfanih domaćim maslacom, onda burgijom 11.5 mm razbušiti dizme da baca malo više goriva i to je to, 143kW su zagaranitrana, još na haubu staviti 2 naljepke vatrice to je +5kW svaka i na šajbu RWB za stajling, i to je to!

Zapratite me za još glupih savjeta!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,033
Ide u crveno- boja proleterske krvi. Samo dok dojde na red. (y)
Propali poljprivredniče, dobro nam se vratio. Lijepi ti pozdrav.

Ja bih maknuo tih pola metra cijevi!
Niže nema mjesta jer je staklo preblizu. I ovak bu služilo svrsi. Povrh toga mogli bi ljudi govoriti da ide onaj kaj ima kantu jupola ispred šofer šajbe i to još u plavoj boji. Bitno je i ne uklopiti se u masu nego biti svoj i drugačiji.:ROFLMAO::ppozdrav:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,937
Ako slučajno nije (mada sam 99% siguran da je) šaraf sa kojim stežeš pred filter na cijev za ključ 13, obavezno ga zamjeni odgovarajučim.

Pridružujem se veselju vezanom za post povratnika :ppozdrav:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,937
Ako bu interviju samnom u vezi IMT-a onda očekujte samo najbolje.
I dalje sam misljenja da takav svestran i jednostavan traktor rijetko koji proizvođać može ponuditi.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,303
Na početku je još bio i zanimljiv, sad je postao malo naporan

Najnoviji postovi

Na vrh