Ako baš nemožeš sa sigurnošču na oko utvrditi kad je kajla gore ti se pomogni kutnikom :Nego jedino mi nije jasna radilica, šta znači kajla gore- pošto mi je to dosta relativno, može biti malo ljevo ili desno....tj lanac kako je bio kad ostale strelice poklopim radilica je bila sa kajlom nagnuta na ljevu stranu i to me malo zbunjuje.
hvala na odgovoru... stavit ću kajlu gore pa ćemo vidjeti
Da su štift šarafi, brezoni ili ko ih kak zove. S jedne i druge strane navoj, a u sredini 10-tak mm bez navoja. Ti tvoji mogu s jedne strane imati M16 nnavoj, a s druge M18.Štift,to su kao dupli?kako će se taj fini navoj šarafit ako narežem obični navoj?znači,na taj štift vijak ide matica?u mene su dosad samo 4 vijka bila pa zato pitam.hvala na brzom odgovoru
Treba nacinati spojnicu boš pumpe i spojnicu koja je na pogonu jer su najvjerojatnije poderane, obraditi prema novome fiberu da bude knap . Pocentrirati pumpu kod montaže da nebi raskolilo novi fiber i tu i tam kapnuti koju kap ulja na fiber.jel se može na 533 ikako riješiti ono njegovo kvrckanje PVP....drugi fiber ili nešto drugo,i uostalom šta se to čuje
Da su štift šarafi, brezoni ili ko ih kak zove. S jedne i druge strane navoj, a u sredini 10-tak mm bez navoja. Ti tvoji mogu s jedne strane imati M16 nnavoj, a s druge M18.
Ja sam računal da buš i u kučište narezal fini navoj hi):
Problem kod vvijaka je taj kaj se otpuste i onda sjebe navoj u kučištu, ako ideš na štiftove onda nemaš tih problema, jedino ako se otpuste do kraja pa ih strga.