Prije 10 dana reparirao sam anlaser, prije mjesec je bila registracija, tad sam promjenio nekih sitnica oko instalacije, danas sam promjenio alternator, sreca pa sam ga imao u kuci, prednje gume sam mjenjao prije dvi godine a ove godine cu promjenit zadnje, jos narednih dana moram napravit zamjenu filtera i ulja a sigurno ce se pojavit jos nesto, samo troskovi u ovom djelu godine, prihodovna strana jos nije ni blizu. Meni je jasno i da je ljudima tesko platit oranje/frezanje jer to izgleda jednostavno a traktor je svaki dan u pogonu pa ljudi misle da tu nema kvarova i ulaganja ali nije to bas takoDaky5555
To su ti ljudi, važno im je to da im se napravi posao da što manje ili nikako plate, a kad se nešto dogodi svi se izmaknu, čast izuzetcima kao jedni mpji klijenti, koji su mi lani u ovo vrijeme kad je 539 bio na patosu motor rastavljen, koji su došli i rekli treba li ti novca, dok su se drugi snašli svoje poslove završili, niti da su me pitali kakvo je stanje, dok su ovi rekli da i dalje odrađujem posao za njih s nekim mojim kolegama. HVALA IM, ISTO TAKO I KOLEGI KOJI JE USKOČIO I DAO MI SVOJ TRAKTOR NA KORIŠTENJE TIH NEKOLIKO DANA (a svom ocu neda na taj traktor). A tebi kapa do poda što si ih ostavio.
A tek 540 s fiat motorom, ima oko 50 ks, trazio sam ga dosta dugo ali nikako ili jako rjetko da se neki pojavi na oglasima, 99% ih je rakovica.Ima 533 s fiatovim motorom. 42 ks valjda.
Bedastoće. Isti motor na različitim diferencijalima. Taj motor može dati više od 42ks, ali ne na toj getribi. Na toj getribi može biti samo veća konačna brzina, ali ne više momenta na kardanu.Neznam stvarno, ja sam cuo drugacije. Nisam radio ni s jednim pa nemogu sa sigurnoscu reci ali kako sam cuo 533 s fiat motorom ima 42 ks a 540 oko 54ks.