Prije 10 dana reparirao sam anlaser, prije mjesec je bila registracija, tad sam promjenio nekih sitnica oko instalacije, danas sam promjenio alternator, sreca pa sam ga imao u kuci, prednje gume sam mjenjao prije dvi godine a ove godine cu promjenit zadnje, jos narednih dana moram napravit zamjenu filtera i ulja a sigurno ce se pojavit jos nesto, samo troskovi u ovom djelu godine, prihodovna strana jos nije ni blizu. Meni je jasno i da je ljudima tesko platit oranje/frezanje jer to izgleda jednostavno a traktor je svaki dan u pogonu pa ljudi misle da tu nema kvarova i ulaganja ali nije to bas takoDaky5555
To su ti ljudi, važno im je to da im se napravi posao da što manje ili nikako plate, a kad se nešto dogodi svi se izmaknu, čast izuzetcima kao jedni mpji klijenti, koji su mi lani u ovo vrijeme kad je 539 bio na patosu motor rastavljen, koji su došli i rekli treba li ti novca, dok su se drugi snašli svoje poslove završili, niti da su me pitali kakvo je stanje, dok su ovi rekli da i dalje odrađujem posao za njih s nekim mojim kolegama. HVALA IM, ISTO TAKO I KOLEGI KOJI JE USKOČIO I DAO MI SVOJ TRAKTOR NA KORIŠTENJE TIH NEKOLIKO DANA (a svom ocu neda na taj traktor). A tebi kapa do poda što si ih ostavio.