• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Koje vi brige imate s tom registracijom a ja sam bio u centru zagreba sa clasom bez registracije.😅

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,573
Koje vi brige imate s tom registracijom a ja sam bio u centru zagreba sa clasom bez registracije.😅
Kod mene u selu dnevno jednom auto policijski + ljeti jednom dnevno motorista
(to je minimum, bude i više)
A u slavoniji gdje sam ga kupio su ga imali tri godine neregistriranog...

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,290
Tehnički obavljan, nema pravila za trokut niti tablice, može biti bilo di.
Ni mi vrag dal mira i ljubavno pismo u CVH!
Njihov odgovor:
"registarska pločica na traktoru mora biti postavljena na mjesto koje je predvidio proizvođač, a isto tako i osvjetljena ukoliko je to predviđeno. U slučaju kada proizvođač nije predvidio mjesto postavljanja registarske pločice, ona se može postaviti na prednji ili stražnji dio traktora, ali ne smije biti tako postavljena da utječe na funkcionalnost ugrađenih uređaja i dijelova na traktoru (npr. ne smije zaklanjati prednji hladnjak) te mora biti vidljiva tako da niti jedan uređaj ne zaklanja pogled na nju".

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,409
Mene je sad zadnji puta zezal da su mi prve gume gotove i da me ovaj puta bude pustil, al da do godine moram staviti nove gume.
Odmah sam mu rekel da ih ja nebum mijenjal dok god ne puknu.
I vec je proslo pola god i stalno voze.
A na ovom drugom traktoru sam ovu celostonku vozil dok god nije pukla, skinul kotaca kupil novu i tjeraj dalje.
20200903_124443.jpg

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,294
Bio bi malo sigurniji da ta guma ima ripnu...tako da se slazem s deckima s tehnice ovaj puta...

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,409
Nije mi to rekao za ovaj traktor, vec za drugi, koji je imao cak i bolje prednje gume od ovog.
Ta guma sa slike je bila skroz celava 3 god i stalno je isla, na kraju se toliko istanjila da je zracnica izasla van i probusila se.

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
818
To ti je danas tako . Ja sam kupil novu desnu prednju (koja je ista ko leva prednja ) i nije to kao stara čelava. Stalno "sjeda". Je da sam kupio najjeftiniju ali ona može da puši ***** staroj. To ti je danas tako. Ja neznam šta da radiš ako ga moraš registrirat. Ali da sam stavio bilo koju staru iz sela stara bi bila bar tri put jača od nove. Ali ova hrvatska to ne igra njima su bitni da padneš i da njima koji ništa ne rade idu pare.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Na kraju krajeva ko da je ta struja na tome neka znanost, tko je završio osnovnu školu i razlikuje 5 boja uz malo truda sve sam može složit. Al možda čovjeka neki od kompjutera muči pa nezna kaj bi.

Vlado2112

Član
Tu od
18 Lis 2019
Poruka
77
Pozdrav! Pitanje u vezi kućišta volana, naravno ima lufta i curi mi mast/ulje iz njega jer se s lijeve strane nešto raspalo i ne da se više stegnuti vijak.
Uglavnom pitanje jer dali se isplati popravljati staro kućište jer se radi o traktoru iz 75.god i 5200 rs i mislim da to nije nikad skidano ili uzet novo komplet kućišta za cca 1000 kn?

Najnoviji postovi

Na vrh