• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Puklo culo se kvrc iz stupa volana i ostao bez mogucnosti upravljanja...🤔🤔

Morkec

Novi član
Tu od
4 Ruj 2020
Poruka
2
Imam imt 539. Kada okrenem kljuc cuje se samo skljocanje. Akumulator je pun. Traktor sam naslijedio pa ne znam mnogo. Sta bi moglo bit u kvaru?

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Provjeri kreme na akumulatoru o anlaseru. Kratko spoji one debele bakrene navoje na anlaseru, traktor bi trebao upaliti. Pazi da nije u brzini. Ako normalno pokrene motor problem je u releju anlasera. Može se kupiti samo on ili ga skini, raskopaj i izturpijaj kontakte.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kratko spoji one debele bakrene navoje na anlaseru
Nemoj navoje tako ti svega. Nakon iskrenja više ih nebude....

Probaj na opisani način ali spajaj matice kratko.
Ako ni onda ne vrti problem su četkice.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Kontakti
DSC_1241 (1).JPG
Nedostaje bakra više od 0,5 mm
DSC_1244.JPG
A dobar dio bakra fali i na ulaznom kontaktu
DSC_1243.JPG

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Pločicu preokreni, šarafe izdrehaj iz bakrene šipke.

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
Puklo culo se kvrc iz stupa volana i ostao bez mogucnosti upravljanja...🤔🤔
nosa cjevi volana odlomio dio kucista i tako sad cive vise nije povezana sa kuciste, kad motas na lijevo stub volana se odvija, ako ides do kraja odvit ces ga do kraja onda sve moras otvarati jer kuglice ce pasti dole....

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Ma ne....
Napisao sam vec vreteno volana puklo...novo unutra i to je to...sada moram rastaviti i s podloznima se poigrati jer ima malo lufta...

Posljednje uređivanje od moderatora:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Malo opral pilu jer bi u subotu trebal na tehnički, al se bojim da niš stoga jer nemam zadnje šajbe, sigurno mi nebuju progledali kroz prste.

Neznam di bi zel šajbu i kolko bi koštala?

Najnoviji postovi

Na vrh