• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,290
Kontakti
DSC_1241 (1).JPG
Nedostaje bakra više od 0,5 mm
DSC_1244.JPG
A dobar dio bakra fali i na ulaznom kontaktu
DSC_1243.JPG

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,915
Pločicu preokreni, šarafe izdrehaj iz bakrene šipke.

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,930
Puklo culo se kvrc iz stupa volana i ostao bez mogucnosti upravljanja...🤔🤔
nosa cjevi volana odlomio dio kucista i tako sad cive vise nije povezana sa kuciste, kad motas na lijevo stub volana se odvija, ako ides do kraja odvit ces ga do kraja onda sve moras otvarati jer kuglice ce pasti dole....

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,294
Ma ne....
Napisao sam vec vreteno volana puklo...novo unutra i to je to...sada moram rastaviti i s podloznima se poigrati jer ima malo lufta...

Posljednje uređivanje od moderatora:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,310
Malo opral pilu jer bi u subotu trebal na tehnički, al se bojim da niš stoga jer nemam zadnje šajbe, sigurno mi nebuju progledali kroz prste.

Neznam di bi zel šajbu i kolko bi koštala?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,310
Je znam, ali kaj mi znači ak je šajba u Cavtatu ili Vukovaru, ne splati mi se po nju iti, i ima 25 vrsta kabina, al bi možda bil plexi dobar?

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,573
S obzirom da će vjerovatno bit samo preko tehničkog...
Jel nisi ti ono posuđivao staklo za tehnički?

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Pa da je u dubrovniku kakav veze ima,da i 100 kn platiš poštarinu opet nema veze.
Ili daj napravit od pleksija,stavi okolo nekakvu gumu i bok

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,813
Ovisi koja je stanica i djelatnik...
Promjeni lijevu štop lampu da ti budu obje jednake i stavi nove macje oci.

Ovo bi trebalo odgovarat

Najnoviji postovi

Na vrh