Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,294
Kak misliš skupo.Puno mi se vidi kad su jeftini novi dijelovi.
Kolko te koštala strojna obrada? Set dihtunga nekih Njemačkih je 200 kuna, to su kao najskuplji. Ovi klipi isto Njemački koštaju skoro zabadav, tak da mi se puno vidi to.
E,sad više ni ja neznam dali se šališ, ili ne.Je mrzli da, al kad se zgrije na 1 padne.
Ma nema niš, al sad dok nemam posla i nije mi gužva bi si ga zrifral kak spada, ak ne prije onda na zimu. Kaj si pa kupil za 8soma?
Pa znam sve, al opet velim djelovi su full jeftini, a da se ovo ostalo tak nebere velim skupo je nekak. Ali sutra, tj u petak bum sve cijene znal kaj kolko košta. To sad kad vas vidim kaj govorite jeftinije je za nekog Iveca nek za traktor.Kak misliš skupo.
Prava strojna obrada bloka, glave, klipnjača i radilice ti je u stanju odnesti 1500 ako ne i koju kunu više.
Uređivanje pumpe i diza ispod 1000 kuna računaj da ti je bošista samo novce uzel.
Sklopovi i dihtunzi nisu sve kaj treba za generalku. Idu tu još i lageri radilice, pumpa ulja, ventili, vodilice, najvjerojatnije i klavijatura, koji semering, creva vode, šelne, koje crevo goriva, vodena pumpa, negde treba i hladnjak, ulje motorno, filteri goriva i ulja, kakva bakrena pločica, sredstvo za odmaščivanje, diht masa da se taj lagev zapuhne, a sigurno i na kvačilu treba nekaj ako ne sve.....
Nakotura se tu kunica breg.
Ne šalim se🙂sad sam malo ozbiljan.E,sad više ni ja neznam dali se šališ, ili ne.
A to znam, ali sad kad imam vremena malo bi se to posložio.Čemu delat generalku ako pali ne jede ulje.
Što te brine pritisak.
To će delat tako duže nego novi dijelovi.
Ma je, kaj bi se s tim mučil, a i kad?Kupljenac, naj jeftinije ti bude bilo da rastaviš manometar i podesiš kazaljku da bu dobar pritisak.😂