Zato jer je to mali traktor, kad ga se pravilno agregatira i koristi on je super, a kad neko od njega očekuje čuda onda traktor ne valjazakaj ljudi blate onda tak taj bez vremenski traktor.
Bolje na žlicu 👌E to je to, držimo se dogovora, al kaj se gableca tiče, il bu odojek ili kotlić 👌to ti garantiram, i pepsi jer ne pijem coca colu, al ak ju ti piješ nabavim ju😊😊puno ti fala, nebuš samo djelove pral naj se bojati.
Slažem se da se prednji kraj odignuo radi kopčanja u tri točke, ista stvar je i sa prikolicom koja se kvači na gornju kuku, ali reći da ovaj Belarus nije težak na zadnjem kraju mi baš nema smisla...Ovo nije teški teret, već veliki krak. Kaj nije došel do kotača s polugama, da diže samo na njima a ne na trećoj točki?
Kompletno sam rastavio i očistio filter zraka ali i dalje gubi ulje.Točno to se i meni dogodilo. Pogledaj usisnu cijev i filter zraka gornji element, meni se začepilo pa je isto bacio ulje na kihavac i u rezervoar. Karike su bile u redu, bezveze sam otvarao kompresor.
Nisam to ni rekel.Slažem se da se prednji kraj odignuo radi kopčanja u tri točke, ista stvar je i sa prikolicom koja se kvači na gornju kuku, ali reći da ovaj Belarus nije težak na zadnjem kraju mi baš nema smisla...
A, usisnu cijev si pogledao? Kakvo je stanje u kompresoru?Kompletno sam rastavio i očistio filter zraka ali i dalje gubi ulje.
Kompresor je u dijelovima...