• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Aha.
Mi to zovemo štift-šaraf (svorni vijak).

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
@ZJ , ti sad kao tokar, da sam ti došao i rekao da mi treba istokariti dva brezona, ti ne bi znao šta je to? :oops:

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Tokari se samo prema nacrtu😉
Ostalo ne drži ni vode, kamoli železo... 🙈

• Like
Reactions: ZJ

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
@ZJ , ti sad kao tokar, da sam ti došao i rekao da mi treba istokariti dva brezona, ti ne bi znao šta je to? :oops:
Ne bi. Rekel bi da donesi nacrt ili bar uzorak.
Ja nisam tokar i to je vještina koju tek moram steći ;)

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,263
Jesu onda M16x50? 🤔
I čvrstoće 10,9 ili 12,9?
Brezoni mi se ne dopadaju, onda kad bi vuča bila skinuti bi se na njih lovilo blato, ili bi se čak savinuli il strgali ak bi se došlo na kakvu prepreku

lepoglavaX

Član
Tu od
21 Pro 2020
Poruka
49
Na imt 539 propustil semering na spojničkoj te kod težih radova (malčiranje)proklizava lamela kardana zbog ulja .Mislim zamjeniti obadvije lamele, iako vučna dobro radi ,semeringe na spojničkima.Traktor ima 3500 sati do sada nikad kvara , pitanje kojeg proizvođaća semeringe , te dali mijenjati semering na radilici iako ne propušta , lamele sam nabavio TMS Ivanec te dali bi još što trebalo mijenjati?

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Idu pripreme za tehnički... Novi blatobrani, svijetla, moram kabinu dovesti u vagu,novi brisač, obrtomjer, (jer sam dobil opasku da ne radi brojač sati) nova instalacija. Trebale su biti i nove kadice, al nisu stigle još, al to može naknadno
IMG_20210806_124355.jpg
Kaj je najbolje jedan kod mene koji ide dosta u šumu se ovak vozi, jer je 2 put ravnal blatorane. I kaže više neću 🤣

Najnoviji postovi

Na vrh