Da možda nema dovoljno zraka?Imt 539,slabo vuce gdje iso drugom sad prvom pogotovo kad je brdo,dobro pali ne trosi ulje,ne grije se samo vise dimi kad se upali,imal mu kakvog lijeka ili samo generalka mu pomaze.
Bos pumpa i sizne su isle na reglazu jedan ulozak zamjenjen to je bilo prosle godineMozda je stvar bos pumpe i dizni....
Ali mislim da bi najprije kompresiju trebalo izmjeriti...
Ma mazalicu sam imal želju ugraditi, al nis imal M8 ureznicu, a mislim da nekakve samourezne mazalice ne postoje pa sam odustal od toga jer vec siromak dost dugo stoji na dizalici, a ne bude više ni skakal po brazdama i oral ko prije..Ne umaraj se s čahurama, ionak se bu prvo poderal bolcn. Nekad je bil cementiran pa je tak izgledal, a ovi današnji od OŽ izrađeni....
Kapni mu koji put kap ulja, jer mazalicu nisi ugradil najvjerojatnije i dobro bu to.
Kad se podere opet se riješi, nije skupo, a ni komplicirano za napraviti.
Probat cu to sa fltera zraka odvojit i vidjet stanje a od goriva sve zamjenjeno i cisto a za ventile i ostalo zovem majstora a izbacuje mi ulje na onu cjev od kompresora gdje izlazi zrak uvjek bude malo ulja oko sarafa pa sad neznam sumnjam na karike da su mu oslabileNajvjerojatnije si onda i filtere goriva izmjenil?
Filter zraka predpostavljam čist, ali mu svejedno skini usisni crijevo jer sita u filteru niko ne pere pa probaj bez njega i još možeš probati ventile poštelati.
Nisam videl samoureznu mazalicu.Ma mazalicu sam imal želju ugraditi, al nis imal M8 ureznicu, a mislim da nekakve samourezne mazalice ne postoje pa sam odustal od toga jer vec siromak dost dugo stoji na dizalici, a ne bude više ni skakal po brazdama i oral ko prije..
To su karike na kompresoru umorne ili sam cilindar kompresora.Probat cu to sa fltera zraka odvojit i vidjet stanje a od goriva sve zamjenjeno i cisto a za ventile i ostalo zovem majstora a izbacuje mi ulje na onu cjev od kompresora gdje izlazi zrak uvjek bude malo ulja oko sarafa pa sad neznam sumnjam na karike da su mu oslabile
Na odusku ima masti vidi se,a nije masno oko ulijevka ulja i kad se otvori cep dok radi ne vidi se da baca ulje nit trosi ulje nit se grije normalno paliTo su karike na kompresoru umorne ili sam cilindar kompresora.
A jel masti na odušak i jel masno oko uljevka ulja?