• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,768
Stoo salter se vrlo lako slaze...ne mora da je otisao...samo se malo zavinuli metali unutra koji sluze da zatvore krug kad se potegne salter...vrlo lako ti se otvori salter malo odvinu ti metali i sve radi natrag...cista.mehanika...vrlo jednostavno...

sugarray

Aktivni član
Tu od
27 Stu 2013
Poruka
418
Probavao sam taj šalter izgleda da je unutra otišao onaj feder koji ga vraća. Kad se izvuče ona metalna igla onda ostaje vani, ne vraća se. Kupio sam novi a vidim da kod njega nema otvaranja :)
Stavit ću novi a vidjet šta se da sa starim napravit i ako vrijedi mule od 30kn.

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Bilo kakav mikro šalter je bolji od ovog današnjeg, i još je inžinjer plus na njega pustil....
Ovak izgleda rastavljen orginalni.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,768
Ma ovi sad su napravljeni od obicnog cavla...i na njemu feder...@sugarray vjerojatno je feder preskocil na glavi cavla i ne vraca...ja sam stavil na cavel jos jednu podlosku...i sad radi vec 2 3 godine...trgal sam ih skoro svaki mjesec...imam duga stopala pa kad sam ulazil u traktor ga zakacil...dok se nisam rasrdil i rastepel da vidim kakav je...uglavnom smijesno kak je napravljeno...al kolko para....

sugarray

Aktivni član
Tu od
27 Stu 2013
Poruka
418
Evo samo da vam javim dečki da sam promijenio sve osigurače, promjenio sam taj prekidač i sada imam jedno veliko NIŠTA!
Potražio te dvije žice koje idu iz prekidača na onu razvodnu kutiju s kad sam to uzeo u ruke to samo žice poispadale :) staro, oksidiralo, neke samo rukom naštukane i obljepljene izolir trakom. A kažu stari ljudi da više po govnu kopaš bolje smrdi :)
Razmišljam da dam nekom autoelektričaru da odradi kompletno instalaciju nanovo.
Molim vaše savjete koju instalaciju kupiti, gdje da stavim taj mikroprekidač, koji kupiti ili ostaviti ovaj sistem koji jest.
I da, otprilike, koliko dođe nanovo instalacija sa poslom? Vidim da ima te instalacije gotove za kupiti.
Hvala!

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,539
Slažem se s draženom. Meni je strujač zvlekel sve nove kablove i rekel mi da ga 10 let ne zovem. Veli da pol tih čajna instalacija ne paše, a žiice ko paučina.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Ja sam u 8.mj počupal sve van i stavil tu gotovu instalaciju. Da pokucam u drvo, za sad još sve radi

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Ma kaj nije, jedino me bilo strah kad počnem orati da se bu sve zdrndalo i da ne bu radilo, ali radi zasad sve

Najnoviji postovi

Na vrh