Kakav je to fiksni španer?Stavio sam fiksni i nema frke preko 1000 sati
Slažem se, mada nije neka mudrija za staviti.prije par godina sused menjo sam španer. radilo 10 sati i polomilo nešto na klavijaturi. taj španer treba znati staviti.
A jel bi moglo da se taj dio vari i popuni pa onda pobrusi var?Izrežeš van ovaj poderani dio i napraviš flahiče od mangana ili hardoxa i zavariš ih.
Obrusiš i taj sic bu poderal traktor![]()
Božo, u kojem smjeru je ranije, a u kojem kasnije ubrizgavanje? Prema gore ili dolje, ako se referenciramo na ovu sliku na koju si ti odgovarao? Jel ima plombirani vijak na pumpi, što se tiče količine ubrizganog goriva? Nešto poput šerafa na TD motoru starijih automobila, nemam nikakvih slika da vidiš o čemu pišem. Pitam za bezveze, okvirno znanje, jel se može ili ne može tako štelat količina goriva.otpustiš oba dva šerafa pomeriš malo u jedan smijer i stegneš jedan šeraf i probaš. ako ne valja ponovo. na kraju stegneš drugi šeraf.to je malo dosadan i naporan posal koji može potrajati. jednom kada potrefiš odma pali. i od optimalne točke imaš možda pola mm gore i dole i više ne radi. tako ako preskačeš po dve crtice možeš promašiti i preskočiti optimalnu točku. uzmi asistenta da okreće kljuć jer poželjno je da stalno gledaš fiber. kada izvrtiš možda bu ti fiber kontra okrenut onda asistent okrene malo kljuuć.
Može i tak, ali sam mišljenja da je moj prijedlog jednostavniji i bržiA jel bi moglo da se taj dio vari i popuni pa onda pobrusi var?
Kakva su ti ta stakla, ravna??? Koji je to promjer fara fi 105 ili fi 130? Nekako mi to ne izgleda kao originalni far za traktor.Zna li iko kako skinuti ovo staklo sa farova View attachment 48877 View attachment 48878