Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 11,763
Najprije nađi gdje je luft, što je poderano! Jer nije isto poderana piksa ili vratilo
Ne mora se skidati, dovoljno je instrument tablu skinuti, a kad to skineš onda se odmah pripremi psihički za struju 🤭Ma luft mene ne muči previše bitno da mi kotači ne laprdaju po cesti(to sam fala Bogu rješil sa remontom prednjeg trapa), to zna biti neugodno..
Muči me najviše kaj to ima lufta pa tu slini mazivo iz glave, a i malo bi se reduciral luft sigurno u isto vrijeme i bi ju malo dovel u red...
Znači glava volana se ne mora skidat dolje sa getribe? Može se sve napravit na traktoru?
Danas nešto radio na jednoj 539 i malo da sredimo kočnice, da ih poštelujem. Skinem đoboš na lijevom točku da vidim pakne, kad sam skidao malo ključem po doboš zveknem kad ono loš zvuk, negdje pukotina. Okrenem doboš ono na obodu pukotina , pojavi se uzdužna linija u prašnjavom dijelu.
Dakle, nema potrebe mijenjati termostat?To ti je normalno. Pod večim gasom pumpa propumpa veču količinu vode kroz hladnjak a ventilator protjera veču količinu zraka.
Ti si ugradil super osjetljiv termometar i vidiš i najmanje razlike
Ne kužim ovo što si napisao... ma nije bitno, ne moram ja niti sve to znati.@ Plus: Nije on skroz neispravan nego tvornički neispravan....stoji na 60 pa skoči na 80 i tako.... totalno beskoristan...
Indijanac iz Masive
U praksi na ovom satu iz Masive to znači da kad on pokaže da je temperatura motora 90 stupnjeva na čep več odavno para ide van, a možda čak več i na 80.Ne kužim ovo što si napisao... ma nije bitno, ne moram ja niti sve to znati.
Lp