Ako volan ide.lagano kad je most u zraku, onda nije problem u volanu nego u sastavljanju rukavaca....aksijalni lezaji na dnu rulavca su mozda krivo okrenuti.Oces rec da moram sve rastaviti unutra da bi to radilo kak treba ili rijesiti s brtvom na poklopcu?
Ja sad tebe nerazmem, govoris o kucustu volana ili mostu i to napred dalje?
Kod jozica je kuciste a ostalo masiva.
Ako govorimo o mostu kad se digne u zrak kotaci rukom zakrecem lagano skroz, mislim nezam kak sad, nisam dirao nista ali prvi put je islo ful lagano
Iz zemlje došlo u zemlju otišlo. To je manje zagađenje nego ono na auspuh.osim onoga kaj iscuri ispod traktora.
Pa koliko ga koristi,mora biti suh. Da ga malo žešće upregne,bio bi mastan ko i svaki drugimogu odgovorno tvrditi da je u odnosu na ostale koje sam videl, suh ko barut.
Pa ipak je to proizvodnja IMTPa koliko ga koristi,mora biti suh. Da ga malo žešće upregne,bio bi mastan ko i svaki drugi
Baš se i nebi složil s tobom, ima i suhih primjeraka, a Kupljenčev je jedan od tih.Pa koliko ga koristi,mora biti suh. Da ga malo žešće upregne,bio bi mastan ko i svaki drugi
Dok je novi, prije nego se u njega ulije bilo kakva tekučina i da ga staviš u regal on bu negde neku suzu ispustil.Kak si mislil da bu masen u regalu?![]()