• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,937
hidra ol
trans ol
.........

Šalim se malo.
Priča sa recikliranjem je dobra priča, ali kad se proizvodilo nereciklirano sve kaj se proizvelo je trajalo...

DGimt

Aktivni član
Tu od
27 Ruj 2022
Poruka
240
Ne prepoznajem problem s filterima. Prije nek sam krenul u servis, pročital sam po forumima za filtere i stalno se spominje to mijenjanje za noviji sistem. Međutim ovo sam skinul i zamjenil bez ikakvih problema, tako da do daljeg ne vidim potrebu za nekom promjenom.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ne..nego se vlasnici toliko srame sami sebe kaj su kupili to nečastivo da ga svake zime kupaju bojom..mjenjaju knstalaciju..

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,937
Ovaj sa slike nije dugo kupan bojom, barem ne trup.
Onaj kaj je kupil novog ovog i večinu ostalih 533 su več odavno bacili žlicu ili su tak poderani da im je svejedno .....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,937
Nemoj tak, zadnji je proizveden tam negde 88-e. Skoro pa smo generacija ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,937
Tak je, a komentar vezan za 88-u je na moje doživljavanje da ti današnji dožive broj godina od 88 do danas ;)

DGimt

Aktivni član
Tu od
27 Ruj 2022
Poruka
240
Što se tiče puštanja ulja na osovini ramena volana, koliko sam skužio, na spoj kućišta volana i osovine koja izlazi iz njega ide klasični semering, a onda između kućišta i ramena volana ide onaj veći dihtung od filca? Kakva je uloga tog filca ako već postoji semering? Koliko sam laički mogao isprobati, nemam nigdje na volanu lufta, ništa se ne klima. Međutim, otkrio sam da moram prvo proučiti ovo što je neki "majstor" prije mene smislio na desnom ramenu. Lijevo isto lagano slini, ali ono je složeno kako treba biti, dok desno ima ovo pošvasano čudo s dodatnim šarafom. Zanimljiva kreacija za koju treba otkriti što je vezano s čim i što drži što.
View attachment 55314
View attachment 55315
Da odgovorim sam sebi na pitanje od prije par mjeseci. Isčeprkao sam informaciju da je ovaj gornji šaraf navaren na maticu kako bi služio kao neki nosač za bočnu kosu.

Najnoviji postovi

Na vrh