Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,539
A kakve kotače imaju ornice za konjski plug? Gumene sigurno ne. I starinska kola s drvenim okovanim kotačima sam ko klinac vozil z kravicama. Jedino su na beciklinu bile gume🤭
Pazi da te ne iznenadimOnda moraš do mene, imam istog takvog kakvog si opisao, osim ovo prvo dvoje, sve navedeno ima.
Dođi i vozaj se koliko ti volja 😁
Kaj se tiče 533 kabrio najvjerojatnije nikad. Takav se više ne rađaNa leru se neš dadelal na njemu ..ni kruha napapal..a kad te nakon 3 vure svaka koščićka zaboli post bu izgledal druģačije
Pazi da te ne iznenadim
Misliš na pokojnog Baha kaj je u BG išel za okladu i na kraju Figuara pripalil na sajmištu dok je još postojalo?Sam pazi iz inata se sa fičekom išlo u Rijeku na kavu i doma
Podesio sam dole razmak na tvrdih 1,4 mm i malo se lakše ukopčava kardan ali još ne ide lijepo tj malo zakrči. Kod stisnute pedale osovina se nastavlja vrtjeti, govorim na prazno bez priključka. U kojem smjeru bi trebalo vrtjeti vijke i na koliko se točno podešavaju ? Ili da ostavim tako neko vrijeme ?U pravo to dolje kroz rupu podesi da ti odvaja 2stepen.
Isto problem i u mene ja sam zatezao crijevo od crvene kazaljke i ona se pomakla uvijek za jedan bar vece nego sto teba da bude , jesi li nasao rijesenje?Može mi neko objasnit zašto je crvena uvijek za 1 bar iznad bijele. Trebale bi biti na istom polju? Tj. na 5 bar kad rišlag ventil propusti zrak. Gledao sam oko kočionog ventila ali ne vidim ništa krivo. Prikolica koči sve normalno ali mi je sumnjivo zašto nisu na istom polju?
Jesi li provjerio osovinice capica jesu li na svojem mjestu, jer zna se povući pa nikako nemože ravnomjerno odvojiti. Pokušaj prstima provjeriti da nema komada u samom deklu.Stavio vijke na 1,1 da nebi bilo previše. Međutim opet jedva ukopčam kardan. Nije mi jasno, od 2014. je bilo sve u redu sad odjednom nikako ne ide. Šta mi je činiti ?