• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

mario1511

Član
Tu od
20 Lip 2023
Poruka
201
Tako sam nešto mislio napraviti,metnuti neku tvrdu gumu odrezati po mjeri i kroz sredinu probušiti rupu da sajla može proći..
Ali danas sam bio vozio kamion na servis i pitam majstora el ima kaku gumicu ili ideju kako da riješim curenje, pa mi je reko da bi to moglo privremeno pomoći ali da bi ulje moglo izbiti na traktometru i da je otišo semering al očito da je i on mislio kao vlč.puknuti da je drugačiji pinjon

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,955
Nemre ulje na vuru van jer je na poklopcu bregaste povrat spojen direktno na uljevak ulja.
To malo kaj uđe u sajlu dobro joj dođe kaj ju odmah podmazuje ali nemože tak visoko. Naravno, dok je matica stegnuta i božir sajle ispravan.

josip77

Iskusan lik
Tu od
4 Stu 2022
Poruka
435
evo jedno pitanje,jučer sam 4 sata na 35 stupnjeva freza,bili su maksimalni napori za moju 539,sve bilo ok,al kad sam se vratio hidraulika neće da spusti frezu,na ugašenog tribalo je 10 min da se spusti,inače to bude brže...nakon dva sat kad se ohladio malo sve normalno radi,dirat išta ili sam ga preforsira?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,955
Obično spusti i ne može diči.
Ako radi ne diraj, možeš vratiti doma pošto je freza gore . Ali ako se ponovi bilo bi dobro potražiti problem.

Marko355

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,609
Meni se na 533 povremeno dogodi kad ga ugasim i idem pustiti neki stroj dolje da stoji u zraku koliko god povučem ručicu prema dolje. Kad ponovno ručicu dignem do kraja i krenem spuštati, onda ide dolje.

Ljanmi

Novi član
Tu od
7 Lip 2023
Poruka
3
Zaljepila lamela najvjerojatnije.
Ubaci ga ugašenog u 3 brzu, stisni kuplung i probajte ga za kotače malo cimati naprijed nazad. Možda se odljepi
Uspelo je druže hvala puno bio si u pravu radi kuplung kao iz fabrike👌

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,451
Pozdrav, jel moguće izbaciti jednostepeno kvačilo i ugraditi dvostepeno i šta je sve potrebno za to?

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh