mic_hael7187
Član
- Tu od
- 21 Ožu 2022
- Poruka
- 83
🥴🥴 kad kupim slikam
Posljednje uređivanje od moderatora:
Ne pripovedaj gluposti.iz iskustva znamo da je to bačena kila i po janjetine
Ovi izgleda ko englezer 4 cilindra.Ovo je 539, ustvari čak ni nije M33 motor ali je mama ili tata od dotičnog gospodina.
Narucivao sam prije 2 god u agro bilo trgovini teleoptik sat za temp cim doso u kuhalo stavio i probo dal radi i ja sam zadovoljan tocno pokazuje i uzimo sam isto za drugi 539 takoder isto pokazuje dobro i tocno i radi bez greskepozdrav View attachment 63811 moj stari termometar na imt 539 je crko otišao sam do trgovine i tražio orginalni teleoptik prodavac mi je ponudio ovaj sa bijelom skalom i sa skalom u boji pa me zanima ima li ikakve razlike ili su isti,cijena je ista.
Napravim tako ali ne prilazi fino do kraja nego moram stisnuti da priđe bloku..kupio sam slovensku usporedio sam je sa starom klip je jednakOkreni ga malo na anlaser da bregasta dođe i drugi položaj.Taman je na brijegu stal.
Kupovo sam i ja slovensku pa brzo procurila i kupio sam srpsku onda sa garancijom i nema problemaNapravim tako ali ne prilazi fino do kraja nego moram stisnuti da priđe bloku..kupio sam slovensku usporedio sam je sa starom klip je jednak