• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,939
Samo nek je Inin ili nekog sličnog kvalitetnijeg proizvođača. Boja je manje bitna.
Ovu vodicu kaj nam prodaju to je smeh.

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,746
Ja mislim da u ferka može i crveni ii zeleni, a za motore od lakih legura samo crveni. Ali javit će se i neko stručniji.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,939
Dobro bu to, uostalom i Ferkan ima par aluminijskih dijelova koji su u dodiru sa rashladnom tekučinom.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,358
Gruba podjela je na antifriz za željezni motor i antifriz za aluminijski motor. Napominjem gruba...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,939
Hladnjak nije aluminijski, ona dva koljena jesu.

Ovaj Panterol je cca 10 eura 5 litara, a Inin 5 eura litra.
Aluminjski može u guseni, a obrnuto nije preporučljivo mada se ništ posebno ne događa ako je kvalitetan.

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,762
Na 533 pušta ulje na sve strane, a nivo ulja se sam povećava.....:unsure:,
Prepostavljam da je AC pumpa....
Koje su kvalitetne ili zamijeniti membranu?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,939
Ja sam nema dugo stavljal Tursku ac pumpu. Čovjek je zadovoljan za sad kaj se suhoče tiče.

mario1511

Član
Tu od
20 Lip 2023
Poruka
201
Ja sam slovensku ali je puštalo i nisam mogao pumpati ,i na kraju sam napravio dihtung od klingerita skoro 1 cm debljine i za sada je ok..ali imam i spremnu električnu pa se možda odlučim ju ugradit

Najnoviji postovi

Na vrh