vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Neki opel ili još bolje ford..ako baš dizel onda neki talijan bez kilera
Stavi motor od 539 ako ide na njega , ili još bolje torpedo (deutz) tri klipa.Haj vam bok hajvani 🤪😂
IMT stručnjaki, trebam informacija par.
Imaden viljuškar z 533 motorenom, malo je ubijen motor pa je sada red i da njega sredim. Prvenstveno jer je lamela kaput, a onda i motor koji baca ulje na čep.
Lanac, kupiti šta ima na tržištu i šta je najbolje? Dali morti paše od neke mečke da nabijem gore jer me strah današnjih dijelova?
Španeri i klizači lanca? Šta na tržištu gledati ili ostaviti stare ako nisu poderani?
Ima neka specijalna stavka za obratiti pozornost na tim motorima sem razvoda?
Oprosti ali ne kužim zakaj je njegov anlaser "spori anlaser".Pa generalno nije to loš motor, u stvari po trajnosti ništa lošiji od 539, ali te neke sitnice kao razvod pa spori anlaser znaju živcirat....
Ni ne treba biti žestok jer je viličar u pitanju, ionako se pumpa štela na lijeno za viljuškare takvog tipa.Ja bi još nadodal lijen odaziv na gas...
Tuga i jad oko preporuka, moglo se jednostavno napisati da ga baciš u smeče jer svaka prerada košta.....Haj vam bok hajvani 🤪😂
IMT stručnjaki, trebam informacija par.
Imaden viljuškar z 533 motorenom, malo je ubijen motor pa je sada red i da njega sredim. Prvenstveno jer je lamela kaput, a onda i motor koji baca ulje na čep.
Lanac, kupiti šta ima na tržištu i šta je najbolje? Dali morti paše od neke mečke da nabijem gore jer me strah današnjih dijelova?
Španeri i klizači lanca? Šta na tržištu gledati ili ostaviti stare ako nisu poderani?
Ima neka specijalna stavka za obratiti pozornost na tim motorima sem razvoda?
A znam, imam doma Indosa 1.5T sa M33 motorom pa vidim da u odnosu na 539 radi kao 533, al opet mi je konstrukcija M33 motora bolje izvedena od 033...Ni ne treba biti žestok jer je viličar u pitanju, ionako se pumpa štela na lijeno za viljuškare takvog tipa.
Nemoj bez veze skidati uteg dolje, treba ga poslije jaaaaako dobro stegnuti, da se ne otpusti i ne počne kloparati. (Na kraju radne "karijere" sam imao na brigi i oko sebe 19 kom viličara raznih vrsta, a počeo sam kao mladi dečko raditi na INDOS-ima s motorima 3 i 4 cilindra. Oni od 4 cilindra su bili TAM 2000 i sve je to radilo super, ali u katastrofalnim uvjetima za strojeve, a kako je tek ljudima bilo...Plan je sve raskokati, uteg dolje,
Mišljenja?