Istupila mi se olovka a ni crtanje mi baš nejde pa sam poslikal.
Može, ali je puno kulturnije i pedantnije kad ide po pola.Pitanje za iskusne...
Moze li se na IMT533 skinuti karter bez polanja traktora?
Ak se ja dobro sjecam, ima sarafa s unutarnje strane zvona ispod zamasnjaka koje treba skinuti da bi mogao odvojiti ono zvono s donje strane zamasnjaka.
Bas sam gledao na youtubu tipa koji je mijenjao karike jer su mu se indijske potrosile nakon 1500 rs.
Izvadio covjek klipove bez polanja traktora...
I ova druga ti je rađena u Indiji samo se pakira u susjedstvu,osim ak je nekakav zaostatak na polici,Simson je nekad bil kolko tolko ok iako ni ona baš ne paše 100%.Sutra mogu imati Indijsku, ali mi se to baš ne sviđa, ja bi najrađe Srbsku.
Ma mislio sam ako negsje imam kakva stara zaliha, ali to je sad kao sveti gral.I ova druga ti je rađena u Indiji samo se pakira u susjedstvu,osim ak je nekakav zaostatak na polici,Simson je nekad bil kolko tolko ok iako ni ona baš ne paše 100%.
U slučaju sa slike treba tlak sa klackalica preusmjeriti u karter pa onda mjeriti.da li je tko probao mjeriti tlak ulja kad se blindira podmazivanje klackalica?
Navodno, ali u praksi to nebude dovoljno. Možda i bude ali ja sa zadnjom nisam bil te sreče.Budem uzeo Indiju pa kako bog da. Navodno samo treba prebaciti čauru za podmazivanje jer oviso na koju stranu ide cijev.