Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,922
Čišćenje rezervoara!
Hvala za ideju. Rijeseno za 15ak eura...slozil mi sve na saraf, slozil mi brzu spojnicu na slauf i stukal mi slauf jer je bil puknuti...Evo kak sam ja to riješi. Zbušil sa rupu preko onog gore šarafa na boci i narezal navoj za brzu spojku. Samo me nemojte opominjati da bi ja samo bušil gde treba i gde ne treba.
Boš pumpa i dizne na reglažu...Još niko nije pogodil.. Nije ni moj traktor, od kolege voćara. Traktor ima samo viličar gore fiksiran za onu donju ploču od vuče. 😀
Točno. Dizne idu, jer srednja uopće nije nit delala.. Tolko je bočno špricala, da je čak malo i blok pojela sastrane..Boš pumpa i dizne na reglažu...
Moj nije izdržal jednu sezonu i popucal je dolje na klizaču i tapicirung se počel raspadati, možda na traktoru s kabinom duže izdrži.Valja li ovo za 533
Znači bolje ostat na ovomeMoj nije izdržal jednu sezonu i popucal je dolje na klizaču i tapicirung se počel raspadati, možda na traktoru s kabinom duže izdrži.
Moj ti je prijedlog bježi čim dalje od toga, bolje potraži originalnog starog ili obnovljenog ili neku dobru zamjenu ugradi.