Viduka OPG
Iskusan lik
- Tu od
- 23 Velj 2019
- Poruka
- 3,475
I koliko te je to zadovoljstvo koštalo.
To si uzel onaj razvodnik - ventil od Rosi teh-a?View attachment 77003
Dns sam si ispunio jednu veliku zelju..dugo sam ovo trazio i sad kad sam naletio nisam.mogao propustit priliku...proba bude jos malo pricekala jer mora doci hidraulicni ventil kaj mogu zakopcat cilindar...
Jel to skračeni lemken?View attachment 77003
Dns sam si ispunio jednu veliku zelju..dugo sam ovo trazio i sad kad sam naletio nisam.mogao propustit priliku...proba bude jos malo pricekala jer mora doci hidraulicni ventil kaj mogu zakopcat cilindar...
Lemken opal 090...iza je imao nekakav dodatak, kao nekakva daska, ali nije kompletna brazda (koja nemam.pojma.cemu sluzi). Ja sam samo taj dodatak skinuo i ostala mi jedna brazda...i zapravo da, ispada skraceni lemken. A ima.dvoradni cilindar pa nemam nikakvih problema sa okretanjem.Jel to skračeni lemken?
Kad vam dođu cijevi i ventil možete napisati jeste li dobili kakav nosač za krajeve cijevi ili to treba napraviti. Ja to isto moram kupiti za malčer sa bočnim pomakom pa me zanimaju iskustva i spajanje.Tako je. Ventil i set hidraulicnih cijevi uzeo.
Za pocetak cu stavit cistac brazde pa cu vidjet kako ce to radit. Veliki je plug. Sve lijepo rastegnuto i ima dosta mjesta...nadam se da ce dobro radit. Jesva cekam da dode ventil i idem odmah probat...
Uzeo ovo i ovo...na setu cijevi mi izgleda kao da dolaze 3 komada. Za 2 mi je jasno kamo se sarafe. Zna netko di ide.ovo trece??🤔
Ja imam ventil za dvosmjerni cilindar iza sjedala ali nije zašarafeno na sjedalo, več na jedan šaraf tamo kdje je zakacena gornja poluga hidraulike. Ventil je dobro fiksiran, ali izlazi sa spojkama su direkno na ventil preko koljena. Ne mogu slikati, jer nemam traktor kod kuče. Možda sutra stavim sliku. Vrlo jednostavno izradjeno, ne smeta i dobro služi. Koristim za malcer sa pomikom. Ali zajebao sam, jer nisam stavio ventil sa dvije rucke, da bi još hidraulika traktora radila na jednu. A izpod sjedala imam naravno oni preusmeritveni ventil.Nema nosac...postavio sam prije pitanje pa nitko nije odgovorio..mislim da treba nesto napraviti...
Ja moram nesto smisliti da mi se metalni dio od cijevi ne dodiruje s nicim metalnim od sjedala jer sam uzeo masu za reflektor iza na sjedalu...
Zadnji put spojio kipericu i svjetla pa mi se dotaknulo sa sjedalom i izgorio osigurac...