• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,978
Nikakvu, u tom i je štos. Stric svojevremeno skinul i zagubila se. Uglavnom šarafi za montažu su ispred i iza utikača, a ne iznad i ispod.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,284
Onda si bolje traži ukapčalicu od 533, ili nešto tipa ovoga:

Ja si budem isto probal zamjeniti tu ukapčalicu, ona debela je muka za stisnuti i držati nogom.

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
287
Koju da izabereš nebi ti znal savjetovati. Trenutno sam u fazi razmišljanja da je bolje popraviti staru ako znaš sam to napraviti.
Ako moraš platiti onda nema matematike.
Kaj se tiče remenice. Nekad, kad je Bog hodil po ovom svetu skinul si remenicu 13 i stavil na njeno mjesto staru remenicu 17 i to je pasalo.
Danas na ove nove dali paše ja neznam, ali mislim da bi trebalo.
Pital trgovce i tvrde da imaju pumpe 17 remen ali pod ponudom za IMT 540, cijena pristojna ali nisam siguran da pašu na 539, trgovcima u principu ne vjerujem pa ako mi neko može potvrditi iz iskustva da je to ok, kupujem.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,008
540, ako je IMR motor pumpa vode je ista kao i na 539.
Postoji 540 sa Fiat motorom, a u tom slučaju pumpa vode ne paše. Ali ne možeš pogrešiti jer pumpa vode za Fiata nema na sebi remenice, a prihvat za istu i ventilator je na 3 vijka, dok je ventilator na pumpi kakvu ti trebaš je na 4 vijka.

Da su inžinjeri u Rakovici crtali pumpu vode i ta bi bila na 3 šarafa :hahah:

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
287
540, ako je IMR motor pumpa vode je ista kao i na 539.
Postoji 540 sa Fiat motorom, a u tom slučaju pumpa vode ne paše. Ali ne možeš pogrešiti jer pumpa vode za Fiata nema na sebi remenice, a prihvat za istu i ventilator je na 3 vijka, dok je ventilator na pumpi kakvu ti trebaš je na 4 vijka.

Da su inžinjeri u Rakovici crtali pumpu vode i ta bi bila na 3 šarafa :hahah:
Pumpa je komplet sa remenicom i 4 šarafa brtve su iste, iste rupe i oblik, valjda je onda dobra.

Najnoviji postovi

Na vrh