Kupio sam cep rezervoara goriva sa rupicom, na donjem segmentu, i na gornjem, i nema vise problema sa stvaranjem vakuuma u rezervoaru nakon rada. Stari cep, koji sam zatekao na rezervoaru, nije imao rupice ni na unutarnjem segmentu, niti na vanjskom, zato vjerovatno i je nastajao vakuum.
Filter zraka sam na kraju komplet promjenio i kuciste i sve, jer su oba zicana uloska, i gornji i donji bili u jako losem stanju, a kako se gornji ne vadi, sam procjenio da mi je jednostavnije kupit sve komplet, i zamjenit. Odmah sam i crijeva gumena koja idu od filtera do usisne grane promjenio, oba. I stavio nove selne. Takodjer sam promjenio i gumu na usisu u filter koja viri gore iznad haube, stavio sam dugacku koja ide u punoj duzini od dna cijevi koja izlazi iz vrha filtera, pa viri gore iznad haube. Sada je dovoljno dugacka da moze na nju ici selna, koja je nedostajala. Duzina te gume je ~20 cm.
Cini se da je zahvat prosao ok. Traktor radi normalno i kad rukama poklopim gljivu osjetim da vuce zrak na nju. Hvala na pomoci i na savjetima.