• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

zveroboy

Član
Tu od
26 Tra 2025
Poruka
33
@zveroboy a kaj ako ti velim da sam ispao obična budala koja ti je htjela pomoći, a ti kao ne stigneš ošmirglati ćep, zahebi to... "Pomozi sirotu na svoju sramotu", je naš narod odavno zaključio. Tu mislim prvenstveno na tvoj nastavni, ili ovaj kao zadnji pokušaj komunikacije. Nemam ti ja više ni volje, a ni vremena za takvo što s tobom. Po vojnički, od mene "voljno si".
Stvar i je u tome da nisi pomogao, dapace promasio si 'ceo fudbal'. A tvoj nacin komunikacije, je u najmanju ruku nepristojan i nedostojan odrasle osobe. Vjerovatno nesto znas, jer ne znam kako bi inace sastavio 6000+ postova. No dobro, ja te ne poznam, niti nisam dovoljno dugo na forumu da bih znao 'tko i sto si ti'. Ali iz tvog ego trip nacina komunikacije, vidim da ti jesi uvjeren da si ti 'netko i nesto'.

Uglavnom da ne spamamo temu, rado cu se naci, oci u oci, pa ces ti meni u lice ponoviti kako sam ja lazov, a ja cu tebi u lice objasniti sta ja mislim o tome.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,086
.....No dobro, ja te ne poznam, niti nisam dovoljno dugo na forumu da bih znao 'tko i sto si ti'. Ali iz tvog ego trip nacina komunikacije, vidim da ti jesi uvjeren da si ti 'netko i nesto'.
...............
Da taj mrski tip:hahah: @plus je "NETKO I NEŠTO" što se tiče tehnike motornih vozila uključujući i traktore!

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
3,032
Za sve one koji sad imaju namjeru igrati se advokata, postaviti se na trepavice itd., samo mala napomena, ja sam na poslu, našem HR društvu isporučio nekoliko državnih prvaka - doprvaka i profesori njihovih strukovnih škola su to cijenili. Imao sam pristup u kojem mlada osoba mora samostalno zagrabiti u problem, razgrnuti smetnje oko sebe, ali i imati odlične i čvrste temelje u znanju, poznavanju problematike. I vidi vraga, naša su djeca šegrti rasturili, naša su druga djeca (gimnazijalci) rasturili u Americi, (ne jednom i nikada više, nego dvije godine za redom,) među njima je i moj dečko, nemam se kaj sramiti. Dobio je i poziv neka prijeđe k' njima na fakultet, nismo prihvatili, završio je FER i nije ga sram. Nije sram ni naše šegrte s posla, otimali su se za njih iz drugih jako zahtjevnih sredina, sad su tamo predvodnici struke, cijenjeni mladi rukovoditelji.
Jasno ne mogu to tako baš svi, ali i to je život, dajmo mladima šansu da se pokrenu u HR.
Hvala i lp
Rekel davnih dana naš majsto struke(metalske) da od 100 učenika samo oko 5% učenika postaju pravi samostalni majstori?

Najnoviji postovi

Na vrh