• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,704
Videl sam ja i to, ali znali su se lakirerima u tvornici mnogi zaplakati pa su takvi izašli na svjetlo dana.

Za sad imam samo Dedu zainteresiranog :unsure:
Ko ih fučka Deda, idemo mi dva sami, a doma pemo preko Slemena da vidiš gde je vreme stalo u Špiri :LOL:
Tvoje je samo dogovoriti termin ogledavanja.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,704
Ove gore na cijevi usisa, neznam
Ali ipak mislim da su šelne išle poslije farbanja
Misliš?
Ovo ti je slika ovog istog traktora kaj sam ga ja farbal i maločas sliku stavil, a kojem nikad niko nije mjenjal (ko nijednom drugom) onaj komadič crijeva koji je nataknut na cijev usisa, a služi da hauba ne lupa po njoj.
Pofarbano je crijevo, a gde nebi šelna bila, a farba na njemu je bila prva sto i jedan posto.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,704
Pa znaš da se srdi na mene kak i na tebe. Moremo z daleka zehati 🤭
Ma je, pak ja imam obraza u oči svakog pogledati i svakome na vrata pozvoniti.
A vjerujem i ti i mnogi drugi.....
Idemo, idemo, idemo, idemo, idemo, idemo..... idemo odmah, razlog više za krenuti

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,704
Znam ja kaj si ti mislil, ali i na ovom dole crevu je šelna koja je skupa sa crevom prije farbanja montirana i sve zajedno pofarbano.

Moram u ahivi pogledati slike, ako najdem ugradim.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,704
Garantiranih 1200 sati u vreme slikanja, prvi vlasnik, godište isto kraj 80-tih. Još uvijek kod istog gazde i možeš ga videti kad god poželiš.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,704
Kam bi tvornice došle da picajzliraju bez veze na nečemu kaj bu poslje neki seljak u največe blato napeljal, po šikarju strugal.... to je radni stroj, a ne paradni.

Naravno da postoje bedaki koji tak ne delaju ali ruku na srce gornju šelnu sam i ja pofarbal, ko i creva od vode, ko i ventilator, a navjerojatnije i još pokoju sitnicu.

Najnoviji postovi

Na vrh