Pozdrav, pred neko vrijeme mi je IMT533 počeo gubiti snagu u vožnji. Krene jako, malo povučeš gas, leti. I onda kroz par minuta samo osjetim kako padaju okretaji, trebam dodavati gas da bi se nekako dovukao nekamo. Zaključio sam da bi moglo biti nešto s AC pumpicom jer kad sam pumpao na polugu, bilo je nekako bez otpora. Kao da gorivo dobiva samo prirodnim padom. Skinuo sam je, rastavio, vratio membranu i sad mi se čini kao da se zakačila kako treba, kad pumpam i mičem pipac, pomiče se. I kad sam je zatvorio i pumpao, čuje se ispuhivanje zraka. Međutim, čini mi se da je pukao ili se jako svinuo mali feder koji vraća pipac natrag iako ga trenutno normalno vraća. Vjerojatno ću ipak kupiti drugu. Nisam ovu još vratio natrag.
Nakon podužeg uvoda, pitanje: ovi mesingani dijelovi, jel tu mogu nekako bolje zadihtati spoj s pumpicom i lajtungom? Sad je lajtung bio metal na mesing, a između mesinga i pumpice je na jednom spoju bila bakrena, a na drugom alu podloška. Do sad je to malo suzilo na tim spojevima jer mi je bilo teško još jače stegnuti.
Hvala.