• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 540

• Temu pokrenuo ferari 540
  • Datum prvog posta

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
El si i ti tolko okolišal dok si kamione slagal? Normalno da nisi, primil si se posla i šarafil si jer bi inače ljudi ostali gladni da se tolko preračunava i okoliša oko stvari. Tak i tu ljudi na forumu, nemaju vremena sjest pred traktor i kombajn i 'študerat', primiš se, šarafiš i teraš dalje.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Sve to znam, još ja kamione delam, ali ak se već dela kaj nije najbolje napravit sve kak spada? Ili opet za par dana sve ispočetka. Ja se toga držim, pusti moju zajebanciju sad. Ja nikad nebi mogel npr da složim jednu novu dizu a sve tri su za zamjenit, e pa bumo sutra ili koji dan kad stigneno. To ti ja pričam, složi se sve kak mora biti ili nikak.
@LAKI o čemu ti?

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Dok ti 4 dizne nevalja (injektora), a 2 su li la, komad košta 3000 kn, dobro razmišljaš jel buš baš sve mjenjal ili buš koju i ostavil...

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
A kaj bum kad to niko ne kuži, svi kuže samo zamjenit ac pumpu, filtere i gas dalje, niko niš ne preračunava, niko nema mjerenja, i svi se ljute kad im veliš da sve krivo delaju, evo ti banalan primjer, kaj znaš kojeg mehaničara da zna zamjenit disk pločice kak spada na autu? Neznaš sigurno, a svi misliju da znaju zamjenit pločice.To je ono kaj ja tu pišem i nemrem skužit da ljudi žive u neznanju.
Pošto trebam zamjeniti pločica na Jtd-u može pojašnjenje jer stvarno ima malo stručnjaka.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Jer ti dosadašnji traktor nemre izdržat obujam posla. Moji starci su uzeli novog traktora na kredit, dok je stal krpalo se na sve strane da ga se složi, pa su evo živi i zdravi, a da još uvijek sve radimo samo sa 560, malo manje bi bili zdravi...

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Pa ja imam, a kaj to treba značit da se treba trgat?! Na 2500 rs brtva glave i 6 injektora? Kvar sa majstorom skoro 30k kn, pa daj nemoj bit smiješan i prodavat pamet tu. Deutz star 28 godina me košta 300 kuna na godinu, ulje i filteri i teraj...

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ko prodaje pamet? O čem ti pričaš? Kaj se treba trgat? Obožavam to kad svi sve znaju a neznaju zapravo niš. O čemu vi pišete ja niš ne kužim. Očito me nisi ili me nemreš ili nečeš shvatit.

Tema je Imt 540 ak neznate.
Nova instalacija 🚜👌

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Da soliš, svako je idividualan i svatko bu popravil kak zna ili bu dal za popravak manje ili više. Imaš pravo, pravi popravak je dok se sve kaj treba zmeni, a ostalo je krpanje. Slažem se da se puno ljudi prima nečega kaj ne zna, nemremo svi sve znati, ja sam tip koji jednostavno plati onog ko zna i ne mesam se puno u ono kaj ne razmem. Sam si rekel da nemres skuzit kak nekaj drugi ne zna, e pa zato ako znas, objasni nam, savjet rado primamo, barem ja.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ne kužim takav pristup, taj dio ne kužim, al i nema veze. Nebitno, nego opet se ponavlja nekaj od neki dan, samo kaje iz druge teme.
Ja velim da ne volim fušarit, i to uparno pričam, il se dela kak spada ili nikak, ok nema se love, pa onda se svaki mjesec malo prišpara pa se skupi za sve, a ne delat isti posel više put. Kak sam rekel teško je za objasnit to.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Pa normalno da je teško objasnit kad nema smisla, kakvog smisla ima šparat mjesec po mjesec i složit odjednom sve ako traktor na dvoru stoji a zemlja čeka oranje, da idem štihat?

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
Dali netko zna di nabavit ovaj klin koji ide kroz segment ? to ide u volan. zvao sam masivu nemaju cijeli klc pojomehanizaciju jaska.

Prilozi

• IMG_20210420_143859.jpg
    IMG_20210420_143859.jpg
    44.7 KB · Pregleda: 16
  • IMG_20210420_143904.jpg
    IMG_20210420_143904.jpg
    21.3 KB · Pregleda: 17
  • IMG_20210420_143930.jpg
    IMG_20210420_143930.jpg
    24.8 KB · Pregleda: 17

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
nije moj. jedan je izletio iz puža . Volan se reparira. majstor kaže ovi trebaju novi.

Najnoviji postovi

Na vrh