• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 540

• Temu pokrenuo ferari 540
  • Datum prvog posta

vladimirec81

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
306
Preferiram 540 al me zanima kak se po pitanju okretnosti i motanja pokazal? Pitanje za vozače koji su radili s navedenim traktorima. Trebam još jedan traktor za malčiranje (agrostar 155) voćnjaka, da se ne vozikam s unijem 70 km svaki put... 445 se pokazao vrlo dobar po pitanju okretnosti - volana. Kakvi su po tom pitanju ostali u klasi? 533/9; 540/2; 402/502; 4506. Nemam namjeru ugrađivati servo/hidro volan.

vladimirec81

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
306
Ma sve te tehničke podatke koji se mogu dobiti iz knjige, tablica, foruma sam više manje prožvakao. Fiat, IMR, 95 mm, 100mm, 88 mm, 91 mm, direktno ubrizgavanje, vrtložna pretkomora, roto pumpa, linijska... sve je to meni jasno. Zanima me subjektivni/objektivni dojam okretnosti, težine na volanu, ukupnog dojma traktora. Netko ko je vozio pa da može direktno usporediti. Konkretno 540 je cca 1000€ jeftiniji, dal je tolko nezgrapniji?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,703
540 more ono kaj 539 nemre.
Ima bolju i jaču prednju osovinu, više snage na kotačima i kardanu te jaču hidrauliku.
Masivniji i teži traktor. Normalno je da je onda i tvrđi volan.

Najnoviji postovi

Na vrh