Otokari remenicu i ušarafiš ju na remenicu radilice,napravi nosač za hidropumpu sa strane,uskladi prijenose,nabavi orbitrol,manji rezervar za ulje,cilindar,crijeva i druge ti nema.Ovak ti je najjednostavnije i nemaš kompliciranja nikakvih osim napravit remenicu i nosač za pumpu.Moglo bi se i na glavni pogonski remen stavit pumpu,ali on bi bil preopterećen možda i nebi kut zahvata bil optimalan.Ne treba ti neka gromada od pumpe,imam ti ja jednu manju boschovu kaj mislim da je i služila za tak nekaj.Remenski prijenos ti je sasvim dovoljan,a i ako ti se kaj dogodi,sve ti je vani,i možeš skinut odmah a i staviti drugu pumpu npr.ak ti ova prejde.
Ja sam imal na jednom stroju gde sam delal,remenski prenos sa 125 KS deutza na 150 litara pumpu i nije nikad bilo problema.Doduše,bil je zupčasti remen,ali ti nebi imal tolko opterečenje.Tak da nebi ni tebi za tak neku malu pumpicu bilo potrebno nekaj posebno.Ja sam videl na tom UAZ-u di je čovek napravil remenskim prenosom sve,samo je cilindar koristil za podizanje ralice,a ti bi koristil za okretanje kotača.Po meni najveći problem bi bil smještaj cilindra,ovo se sve da napraviti bez brige.