• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 549

• Temu pokrenuo intercooler
  • Datum prvog posta
M

Miško 007

Guest
Da mislim da su od 86 tek krenuli s novim tipama...
Al ipak strojčina jako dobar traktor najviše me se dojmi brzina njegova...

B

brzi001

Guest
Ja imam taj stariji tip 549 i to baš 85 godište
Sredio sam ga totalno, ostalo još promjeniti ulje u mjenjaču i getribi
Pa eto i pitanje
Koje ulje da sipam, transhidraol 85 u oboje ili posebno hidraol 46 i ulje za mjenjač

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Ulje je isto i za mjenjač i za hidrauliku. Točiš transhidraol.

B

brzi001

Guest
bit ce slika za jedno 2 tjedna
radim u inozemstvu ( D ) pa sad ne mogu
uglavnom traktor je kao iz trgovine

motivell

Član
Tu od
4 Lip 2011
Poruka
136
nemojte imt pod ostale traktore ne zasluzuje to evo novi sam pa reko da postavim moju masinicu vidite ocenite pa komentarisite inace placen je 27600 maraka sa povratom 3000 maraka

imt 549 dv kao lutka a jak kao grom

Posljednje uređivanje od moderatora:
B

BAGERISTA

Guest
Ko je reka da ne zaslužuje,,,,itekako da zaslužuje,,koliko je dela napravija naš mali fergi,,,i koliko če još napravit sa minimalnim troškovima održavanja....a noviji samo stanu,,i plači..

motivell

Član
Tu od
4 Lip 2011
Poruka
136
Da ja sam ih radio postavicu slika naravno moze pomoc kako da ih direkt na forum postavim a ne da budu linkovi

motivell

Član
Tu od
4 Lip 2011
Poruka
136

picture012br.jpg

stavljaj slike da se odmah vide!!
zbalija

Posljednje uređivanje od moderatora:

motivell

Član
Tu od
4 Lip 2011
Poruka
136
Za sada je odlican nema mane nijedne nema fabrickih gresaka nigde ne pusta ulje nista ne curi 2010 godiste u martu napravljen i kupljen radi se polijepo a nigde nije zakazao agis klima i veoma je dobra i znaci pogotov ovi vruci dani a i zimi naravno nema gresaka na el instalaciji e jedino sto mi se ne svidja to su prednje gume samo da su stavili neke malo sire ma sila nema sta

M

Miško 007

Guest
Dobar po meni jedan od praktičnijih manjih traktora a dosta jak ...
I sviđa mi se izgled i iznutra je dobar .
A te gume da su jace lijepše bi samo izgledao al niš jači ne bi bio nego slabiji ljudi se varaju...
Vidim takvih traktora ima iste konjaze kolike gume a neznam čemu ...
Od čega ima prvi most...

Najnoviji postovi

Na vrh