L
lovac00
Guest
Jel možda znate otprilike cijenu 549 od 87-90.g, i na što moram obratit pozornost kod kupnje!!!!!!!!!
Jel možda znate otprilike cijenu 549 od 87-90.g, i na što moram obratit pozornost kod kupnje!!!!!!!!!
Idu ti oko 5000 eura a trebaš na puno toga obratiti ja sam kupovao traktor pa sam jedva kupio....
Kad malo pogledaš svi budu izrebljeni al ko god da ima 549 do sad nije se žalio mi vele da je dobar a bome je i brz... 8)
Na oglasnicima sam gledao da za te pare možeš uzeti IMT 558,560,pa čak sam negdje vidio i 577,ali sve je pitanje kvalitete i kako ga je vlasnik održavao.
Na oglasnicima sam gledao da za te pare možeš uzeti IMT 558,560,pa čak sam negdje vidio i 577,ali sve je pitanje kvalitete i kako ga je vlasnik održavao.
Ma znate kaj 560 mi je nekako preogromana ,a549 mi se čini nekako naj prihvatljivijim,poslove koje radim sa 539,549 bi preuzel oranje,tanjuraču,roto kosu a ostalo bi radio 539 ako to do sad može ovaj malo teže mislim da bi 549 bio dosta jak!
Zanima me tko znade kolka mu je nosivost na hidrauliku??Kolko može nosit?????:drinkers::drinkers:
Ma znate kaj 560 mi je nekako preogromana ,a549 mi se čini nekako naj prihvatljivijim,poslove koje radim sa 539,549 bi preuzel oranje,tanjuraču,roto kosu a ostalo bi radio 539 ako to do sad može ovaj malo teže mislim da bi 549 bio dosta jak!
Zanima me tko znade kolka mu je nosivost na hidrauliku??Kolko može nosit?????:drinkers::drinkers:
549 ima jednu manu jako je lagan i uske gume pa sam vrti na mjestu po meni bolje uzmi 560 on je odlican orac..samo sta 560 neces nac u bas predobrom stanju vrijem ga je pojelo i svi su potroseni novije linije su i skuplje.sta se tice hidraulika 549 ti dize do 800 kila mislim da bi mu i to bilo previse dizat ce ti se prednji kraj sta mislis stavit na zadnji kraj tak tesko???
549 nosi tanjuraču 24 diska bez problema ima ga djed moj i takvu tanjuraču s njim vozi
Da tu ste potpuno u pravu svi su oni istrošeni,a nebi htjel bas bilo kaj kupit!!
Naučen sam na 539 pa mislim da neće bit prelagan,najteži posao 10 cola plug posavec visoki klirens!Tanjuraču imam 20 diskova!
A mislio sam nosit sjenažu u rolo balama pa po tome to otpada jer bala dobre sjenaže teži i više od 800 kg!Morat ću to onda i dalje kompenzirat sa kumom on ima 560 i obavi mi taj dio posla!!:drinkers:
Po tome šta si napisao da po uputstvima diže 1400kN to bi trebalo bit 1400kg,ako je to to onda nema frke,jer i 539 nosi suhu balu ali zeleno zaboravi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:drinkers:
da ali ta tanjuraca ima 450kila
Tako pise da je to maksimalna tezina...
To su inace dobri traktori al kad kupujes dobro gledaj provezi ga motor pogledaj getribu hidrulik gledaj da je boja očuvana da su ga pazili i neznam gume gledaj ...
Ja sam kupovao pa eto ulazem sad al nisam nigdje mogao bolje naci za te novce... :weedman:
ma možeš gledati što hoćeš kad kupuješ tek za god. dana vidiš šta zapravo imaš,je*eš farbu to je najmanji problem
e pa nisam je nikad vago ako te baš zanima izvaži ju