Pozdrav
Kupio sam IMT 549 prije jedno 2 mj. i imam par pitanja u vezi istog
Da navedem da mi je to prvi traktor
Traktor je 85 g. i ja sam sada drugi vlasnik
Dok je bilo hladno malo mi je dimio bijelo na auspuh, nista strasno ali opet radje bih da nije dimio nista
Sada nije paljen tih 2 mjeseca i upalio je od prve, na zub, i za cudo ne dimi nista
Radi sasvim solidno ali mi ne radi sat (obrtaji i kilometri)
Kocnice za pravo cudo rade odlicno, kako i nece kad su gore skoro nove pakne
Odlucio sam taktor srediti, znaci komplet bojanje i zamjena svih dijelova koji su dotrajali
E sad, kabina je rastavljena, blatobrani, poteznica, prednji most, felge sve 4 i sve ostalo sto treba ide na pjeskarenje i farbanje
Od dijelova koje treba zamjeniti je sljedece
Sve kugl bolcne, crijevo od filtera zraka do usisne, crijeva od rezervoara (tanje i deblje), crijevo od hladnjaka (kratko), crijeva od kompresora svih 6 komada, gume koje dolaze ispod kabine, sjedalo, zadnje gume obije, nova instalacija komplet, ulje sve, filteri, antifriz i jos neke sitnice
Motor nisam dirao nista, to cu jos vidjeti sa nekim majstorom koji se bolje razumije, jesam automehanicar ali bolje da radi netko tko ima iskustva sa traktorima
Pitanja
1 - Na prednjem mostu ima bolcna na kojoj radi cijeli most, tu imam malo lufta, nije puno ali ima
Koji je to sistem, tj. sta je tu unutra, neka mesingana piksna ili nesto drugo i na koji princip se vadi taj klin/osovina
2 - Koje gume kupiti, da mi trgovac ne uvali neko sranje bolje da znam unaprijed
3 - I na kraju gdje kupiti sve te dijelove
Zivim u Slavoniji (Valpovo) i nije mi daleko otici u Srbiju po djelove ako je jeftinije nego kod nas
A kad bi i isao u Srbiju gdje je najbolje otici, Ruma ili negdje dalje