Ako se nadje pravi ponudjac, zasto ga ne bih prodao? Svejedno vec godinu dana trazim neki 577 DV da si kupim, jer mi ovaj postaje pre mal...
Na cjeni su dobroj kod nas, pojedini su se prodali i po 9000€, tako da nemam apsolutno nista izgubiti s prodajom tog traktora.
Al sve mi se cini da ce on ostati kod nas i da cu svejedno u dogledno vrijeme dotjerati i 577DV i onda je to TO, jer treba mi traktor koji ce vuci berac, malcer, a 539 je za to slab, a 577 (ako ga i kupim) je pre velik potrosac za te zajebancije...
Trenutno moj 549 radi 47 jutara zemlje (oranje 2x12", tanjuranje 24 diska, sjetvospremac 2.2m, te usluzno malciranje i branje kukuruza) i mogu ti reci da je to njemu odraditi samo tako, jer je moja zemlja lagana iako je imam dosta i na brdu, zato sam i kupio DV traktor. U vrijeme kupnje traktora radio svega 17kj i on je to odradjivao samo tako. Nit sam imao ijedan malcer, nit berac.
Tako da, ako se pojavi netko tko je bas 100% odlucio kupiti takav traktor, i ponudi mi neku cjenu koju bi samo lud odbio, zasto ne?
http://www.njuskalo.hr/traktori/imt-549-4wdli-oglas-2890113
Moj je isti ovakav, samo nema vece gume, nego standardne 7.50 naprijed i 12.4 nazad i nisam mu pravio prednje blatobrane... A pazi mu cjenu, godinu dana stariji od mojeg...