• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 549

• Temu pokrenuo intercooler
  • Datum prvog posta
L

Lumex

Guest
polovni imt 549 duplak

Dali tko zna na ovom forumu gdje ima polovni IMT 549 duplak ...ako tko zna et molim ga da javi mi...Hvala ...tvornica ,bilo tko da se bavi stim ...

B

Bobo

Guest
Imam ja 549 DV DLI, 1630 sati ima na danasnji dan. Kupljen 23.08.2006.g. Od opreme ima novu limariju i grijanu kabinu.

Pun je forum slika, ponudi nesto pa cemo vidjeti koliko si ozbiljan kupac.

B

Bobo

Guest
Ako se nadje pravi ponudjac, zasto ga ne bih prodao? Svejedno vec godinu dana trazim neki 577 DV da si kupim, jer mi ovaj postaje pre mal...

Na cjeni su dobroj kod nas, pojedini su se prodali i po 9000€, tako da nemam apsolutno nista izgubiti s prodajom tog traktora.

Al sve mi se cini da ce on ostati kod nas i da cu svejedno u dogledno vrijeme dotjerati i 577DV i onda je to TO, jer treba mi traktor koji ce vuci berac, malcer, a 539 je za to slab, a 577 (ako ga i kupim) je pre velik potrosac za te zajebancije...

Trenutno moj 549 radi 47 jutara zemlje (oranje 2x12", tanjuranje 24 diska, sjetvospremac 2.2m, te usluzno malciranje i branje kukuruza) i mogu ti reci da je to njemu odraditi samo tako, jer je moja zemlja lagana iako je imam dosta i na brdu, zato sam i kupio DV traktor. U vrijeme kupnje traktora radio svega 17kj i on je to odradjivao samo tako. Nit sam imao ijedan malcer, nit berac.

Tako da, ako se pojavi netko tko je bas 100% odlucio kupiti takav traktor, i ponudi mi neku cjenu koju bi samo lud odbio, zasto ne? ;)

http://www.njuskalo.hr/traktori/imt-549-4wdli-oglas-2890113

Moj je isti ovakav, samo nema vece gume, nego standardne 7.50 naprijed i 12.4 nazad i nisam mu pravio prednje blatobrane... A pazi mu cjenu, godinu dana stariji od mojeg...

M

Miško 007

Guest
Ma to su strojevi ali teško ćeš naći dobar 577 al ako nađeš morat ćeš dobre novce dati za njega...

B

Bobo

Guest
ne boj se nista za "sedmicu" ima ih i vise nego sto mislis...

Pod nosom mi prodan obican 577 nove linije s novim mjenjacem i generalno uredjenim motorom kod majstora kojeg poznam, nije radio puno zemlje,a prodan za 35 000Kn, kabinu iznutra trebalo malo srediti, imo je prednje utege i sve 4 nove gume...

Imo sam novce i mislio sam da ce naici kakav DV solidan, al imam staru liniju jako blizu, bez kabine (sto mi jos bolje pase) jako uredan traktor, takodjer na poznato, al ima automatsko ukljucivanje prednje vuce i servo volan koji zeza, al to su sitnice, isto nove gume sve 4 i full ispravan, ide za male pare, al sad se nema, pa cu cekati da prodje zetva, ako se ne proda, mislim da cu kupiti njega...

549 mi bolje pase da se ne proda, jer mi treba, al ako nelati netko, prodajem ga da ni ne trepnem ;)

M

Miško 007

Guest
Heh automatsko je paljenje sranje 549 ti je potreban jer 77 je ipak glomazan za neke stvarčice ali čudo je od stroja...
A bitne su gume i to jako jer su skupe.
A gdje ima za kupit tih getriba jel bolje novu kupit s 5 brzina ili staru radit kolika bi bila cijena.-..

B

Bobo

Guest
SVAKI 577 ima 5 brzina mjenjac i to ces jako rijetko naci... Zupcanike ljudi narucuju direktno iz tvornice, tj, preko jedne trgovine ovdje, koja radi direktno s IMT-om

SVE se da nabaviti, pa tako ako ti je kuciste starog mjenajca dobro, samo mjenjas zupcanike unutra.

Ako vec MORA noco, onda uzmes full sinhronizirani mjenjac, jer su bolji omjeri brzina, i raspored je ko na zetorima i salta se kao auto... mjenjac je (kako cujem) puno bolji.

M

Miško 007

Guest
SVAKI 577 ima 5 brzina mjenjac i to ces jako rijetko naci... Zupcanike ljudi narucuju direktno iz tvornice, tj, preko jedne trgovine ovdje, koja radi direktno s IMT-om

SVE se da nabaviti, pa tako ako ti je kuciste starog mjenajca dobro, samo mjenjas zupcanike unutra.

Ako vec MORA noco, onda uzmes full sinhronizirani mjenjac, jer su bolji omjeri brzina, i raspored je ko na zetorima i salta se kao auto... mjenjac je (kako cujem) puno bolji.

To sam razmišljao ako nije neka cijena ekstra jer me zeza samo 4 i 5 krče ove druge nisu loše..

M

Miško 007

Guest
A nemam pojma imaju lufta na ručici i nikako ih pogodit peta još nekako.
Nekako su previše ulijevo.
A 4 je plitka i da se samo na mjestu ušaltat inače je milina s njim za radit i goniti ga po šumi i polju.
Lijepo ide mrcina jedino te dve brzine zezaju malo...

L

Lumex

Guest
pa ne mogu ja ponuditi za nesto sto nisam ni vidio ...sto se tice tvog traktora ako imas slike da se pregleda a ja jesam kupac ozbiljan ...al sa cijenom za koju traktor vrijedi .

B

Bobo

Guest
Za tebe je ocito "realna" cijena 4-5 000€ a za to ga ne dam ;)

Slika je pun forum, sad mi se ne da traziti...

Traktor ima 1600 i sitno sati, nema sta biti lose na njemu... ako bas zelis slike, poslikat cu ti ga sutra...

L

Lumex

Guest
Za tebe je ocito "realna"cijena 10.000 eura :) a za te pare nisam kupac da se razumijemo ...
Bio sam na forumu ,no ja zelim pogledat tvoj traktor a ne od nekog treceg...
Ja nisam rekao da traktor vrijedi 5000 eura ,al ti bih njega prodao da nadjes kupca koji bi dao koliko bih ti rekao :)

B

Bobo

Guest
Kolega, nisi me skuzio...

Pricam ti kako u HR neces jeftino dobiti takav traktor, jer je na cjeni nije ni meni jasno zasto?!?

Da netko naidje ko nudi teko velike cifre po kojima su se pojedini traktori prodavali, dao bih ga odmah.

Slazemo se i ja i ti da 8 000€ za 549 DV niposto nije realna cjena, al sta ces, kad im je ovdje takva cjena po kojoj se prodaju...

Da se razumijemo, moj nije za prodaju po realnoj cjeni ;)

M

Miško 007

Guest
Taj traktor ima cijenu al da ti recem da on vrijedi svaki euro.
Brz je okretan hidrulični volan prva vuča i dosta jak a nije neki potrošač meni se osobno sviđa.
Jednog dana ako bog da kupim si ga...
Jedina mana po meni zna iskočit iz 4 i ulja zna curit inače je to solidan traktor...

L

Lumex

Guest
Iskreno da bih za takav traktor do 15000 KM ,al da na njega kad uzmem ne moram uloziti jos 1000-2000 opreme,jer imam ovdje jedan mi nudi za 15700 KM IMT 549 dv 2006 godiste i da ima 1000 radnih sati al covjek hoce ja njemu pare a on men traktor znaci da uzmem na nevidjeno a to mi je nesigurno,kaze da je traktor u Sloveniji,jer ja bih samo tu tipa traktora do 50ks al duplak posto nemam velike poljoprivrede nego za sebe da imam ,iskljucivo za oranje samo.

M

Miško 007

Guest
To ti je ta cijena sto ti on nudi ... :D
A cuj ako ga uzmes s tim traktorom neceš pogrijesit ...
Orati moze s dve brazde plugom ..

L

Lumex

Guest
da...al ovaj sto meni nudi kod mene nece da me odvede pa da ja vidim traktor a nece ni da kaze adresu nego samo ti men pare ja teb traktor a to ne zelim jer nisam milijunas ,pa da mogu tek tako da pare bacam :) pa ako tko ima IMT 549 duplak obavezno nek se javi pa cemo se poganjati sa cijenom :) al realnom a necu ni ja biti stisnut ;)

Najnoviji postovi

Na vrh