powershift
Dobro znana faca
- Tu od
- 13 Stu 2007
- Poruka
- 2,912
to bi donijelo vise stete nego koristi, i eventualno bi pomoglo kod kratkotrajnih opterecenja
tko je proizvođač ovih tipa kabina
mehanika orašje...
mislim da su njihove bile drukčije
malo bolje pogledaj stakala i poprečnu gredu na vratima,
po tome se odmah vidi da je Orašje u pitanju
Posto vidim da ovdje ima dosta onih sto se razumiju u mehaniku oko traktora,ja sam uzeo seb IMT 549 duplak,pa me interesuje dali je snjim pozeljno,dali je dobro za traktor da se ore sa petom sporohodnom ili neki slicni poslovi tezi obavljati ,hvala onim koji budu mi odgovorili .
Ili treća spora ako mu je teškobolje prva normalna nego peta spora...... bolje za traktor, duže će ti bit....
Ili treća spora ako mu je teško
Ulje se ispušta na dva čepa. Jedan je na mjenjačkoj kutiji, a drugi na kučištu diferencijala. A kaj misliš, kad ga buš ispustil da više nebu curelo? Ustvari nebu da :scratchGdje se pusta hudraulicno ulje od 549 dv,jer pusta mi ulje na onom deklu ispod bloka ,gdje je onaj poklopac ,i pusta mi ulje tamo na radilci prednjoj jel to neki semernig otisao ili je neki problem veci,mislim da je jedan vec imao ovakav problem na ovom forumu imaju i slike,,,mislim da ja" bobo" covjeka tako zovu !
Ulje se ispušta na dva čepa. Jedan je na mjenjačkoj kutiji, a drugi na kučištu diferencijala. A kaj misliš, kad ga buš ispustil da više nebu curelo? Ustvari nebu da :scratch
Na prednjoj radilici :scratch Misliš na semeringu radilice prednjem?
Bobo je imal (kolko se ja sečam) problema sa curenjem ulja na brtvi kartera.
Koji poklopac za hidraulično ulje?Pa da ga ispustim pa da mogu onaj poklopac skinuti staviti novi dihtung i opet zavrnut jer pored onog poklopca sa strane mi pusta hudraulicno ulje,,,da i pusta mi ulje ispod radilce ,pa mislim da je semering otisao al je problem do njega doci ja kao laik bar tako mislim ono sto je oko moglo da vidi !
Na ovaj mi poklopac kapa ulje pored njega,,,a stavicu i sliku od radilece gdje mi pusta ulje...ne puno al ne volim da mi gdje sta kapa.i dal je potrebno izliti cijelo hidraulicno ulje da bih se dihtung na ovom poklopcu promjenio ili imas neki bolji savjet HVALA !!
Na ovaj mi poklopac kapa ulje pored njega,,,a stavicu i sliku od radilece gdje mi pusta ulje...ne puno al ne volim da mi gdje sta kapa.
Nešto si sjebo. Nema ni poklopca ni radilice ni semeringa, a bogami ni slika.
A ovo je slika sto sam govorio za tu radilcu ,,,da mi tu pusta ulje i dali znas jel to u pitanju semering ili pak nesto drugo,,,JEL komplikovano do njega semeringa doci.