Evo vidiš, i kak bi onda gazda videl :rolfer:Zujim po slici, ali ne mogu uočiti, gdje dolazi do puknuća spominjane kolijevke?
Čekaj bum ti približil
Evo vidiš, i kak bi onda gazda videl :rolfer:Zujim po slici, ali ne mogu uočiti, gdje dolazi do puknuća spominjane kolijevke?
Ajd da se i ja oglasim, dosao sam do kompjutera
Curenje ulja na karteru sam imao i to u dva navrata. prvi puta sam se ucio i nisam napravio kak treba a drugi puta sam ga sastavio i sad (kucanje u drvo) ne curi, samo kapa... u 200 radnih sati ne moram nadosipati ulje s cim sam zadovoljan. Natjerati ga da ne curi bas ni malo, to moras skidati motor dolje, okrenuti ga naopako i ko covjek polako spustati karter na mjesto, a ne ga kao ja dizati polako hidraulicnom dizalicom, pa "kako sjedne"
Inace, PUUUUNO veci problem na 549 DV je pucanje koljevke i meni je jednom varena pa je pukla po varu, drugi puta varena kod drugog majstora, i stavljena su pojacanja, ali je durala dulje i ove jeseni je opet pukla s obje strane i opet tocno po sred vara... sad cekam da odradim ostatak posla sto mi ostalo pa tjeram traktor majstoru da vidi gdje sve moze ubaciti pojacanja i neka ju povari kako god zna i ovaj puta cu traziti neku garanciju na rad...
Covjeku u moj m kraju je koljevka pukla u sumi, jer on nije nikad prao traktor pa nije ni primjetio da koljevka odlazi dok nije skroz propukla...
Na modelima s perkins motorom (550 serija) je koljevka "skrojena" od debele plocevine, jer su i ovi u IMT-u skuzili da im je dizajn lijevane koljevke pusiona.
Oranje, sto se toga tice, smijes orati u kojoj god hoces, nece mu biti nista.
Moj je 2006.g. od 2007 aktivno radi na zemlji, trenutno ima 1860 radnih sati.
Mjenjane karike u motoru na 150rs
Koljevka varena
Curilo ulje na karteru
puklo jedno crijevo vode
Struja i dan danas ne radi kak treba
hidraulik zaglavljuje (ventil trece tocke)
kabina puca od vibracija ( i ovo popravljeno na 550 seriji)
I jos kojekoliko sitnica...
Moja iskrena preporuka, ako bas mora biti IMT bilo sta drugo, samo ne 549 DV zbog problema s koljevkom koji ce te kostati zivaca i zivaca...
Novi tip kabine i limarije... proizvidjac nemam pojma, rekao bih da se pravi u IMT-u.
Koljevka i je tako prvo samo povarena, onda je taj var izrezan van i povarena je ponovno i pojacana "od oka" i sad ce ici i traktor da majstor bas razmjeri gdje sve moze potrpat pojacanja i tak onda cu ju skinuti i donest mu...
Normalna stvar jeftin traktor normalno je da nešto ode...
Kupiš 550 pa neće pucat ali ćeš i platiti...
ah što smo bogati ako je 20tE jeftino:finga: