L
Lumex
Guest
Nešto si sjebo. Nema ni poklopca ni radilice ni semeringa, a bogami ni slika.
Bar ih ja ne vidim :scratch
pa ne vidis li ti slike koje sam postavio ,,,ne moguce !
Nešto si sjebo. Nema ni poklopca ni radilice ni semeringa, a bogami ni slika.
Bar ih ja ne vidim :scratch
Nejdu ti baš slike :scratch
Ajde prouči malo ovo http://poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=21784
Pogledaj na jednoj od ovih slika jel tebi tu negde curi pa probaj pojasniti.
Ukapčalica čega?Jel znaš što treba da se preradi ukapčalica da bude ručna...:rolleyess:
A kaj ti misliš čemu služi ona ručica koja se vidi na slici :roll:Prve vuče one automatske što su što bi trebalo napraviti da se tako ručno ukapča jesi kad radio to...
A kaj ti misliš čemu služi ona ručica koja se vidi na slici :roll:
A kaj ti misliš čemu služi ona ručica koja se vidi na slici :roll:
Onda neznam kaj čekašImam onu sliku od radiničkog priručnika ne bi teško trebalo biti...
Karter kad se ugrađuje, a da se motor ne skida treba koristiti vodilice i onda sjedne dobroCurenje ulja na karteru sam imao i to u dva navrata. prvi puta sam se ucio i nisam napravio kak treba a drugi puta sam ga sastavio i sad (kucanje u drvo) ne curi, samo kapa... u 200 radnih sati ne moram nadosipati ulje s cim sam zadovoljan. Natjerati ga da ne curi bas ni malo, to moras skidati motor dolje, okrenuti ga naopako i ko covjek polako spustati karter na mjesto, a ne ga kao ja dizati polako hidraulicnom dizalicom, pa "kako sjedne"
Inace, PUUUUNO veci problem na 549 DV je pucanje koljevke i meni je jednom varena pa je pukla po varu, drugi puta varena kod drugog majstora, i stavljena su pojacanja, ali je durala dulje i ove jeseni je opet pukla s obje strane i opet tocno po sred vara... sad cekam da odradim ostatak posla sto mi ostalo pa tjeram traktor majstoru da vidi gdje sve moze ubaciti pojacanja i neka ju povari kako god zna i ovaj puta cu traziti neku garanciju na rad...