B
Bobo
Guest
ZJ, nemoj MOLIM te usporedjivati 550 seriju s kinezima, jer kinezi do 50ks su sklapani ko da su se djeca igrala... jace modele necu komentirati, jer se ovdje radi o imt 549
Koljevka na traktoru bez prednje vuce je TOTALNO drugacija... 540 ima koljevku koja je duplo veca od moje, a 549 bez prednjeg pogona ima koljevku takvu da se prednji trap kroz nju provlaci, dakle, spojena je i gore i dolje i nema sanse da ce se ikud maknuti...
Ova koljevka je pravljena (kako mi se cini) kao i stara, samo je donji dio izrezan, jer smeta prednjem pogonskom mostu... na DV se moze staviti obican prednji most, ali na obican traktor ne ide prednja vuca bez zamjene koljevke.
VELIKI propust su tu napravili i taj isti je ispravljen na 550 seriji traktora.
Po potrebi oznacavam mjesta puknuca, ali po cjelim varovima je popucala
Koljevka na traktoru bez prednje vuce je TOTALNO drugacija... 540 ima koljevku koja je duplo veca od moje, a 549 bez prednjeg pogona ima koljevku takvu da se prednji trap kroz nju provlaci, dakle, spojena je i gore i dolje i nema sanse da ce se ikud maknuti...
Ova koljevka je pravljena (kako mi se cini) kao i stara, samo je donji dio izrezan, jer smeta prednjem pogonskom mostu... na DV se moze staviti obican prednji most, ali na obican traktor ne ide prednja vuca bez zamjene koljevke.
VELIKI propust su tu napravili i taj isti je ispravljen na 550 seriji traktora.
Po potrebi oznacavam mjesta puknuca, ali po cjelim varovima je popucala